RSS Feed

Biografie
AstroVesta

citeste-i articolele

M-am născut acum 50 și ceva de ani, într-o toamnă, în singurul oraș din România care are străzile dispuse în formă de păianjen și pe care oricare ai merge, ajungi la Dunărea albastră și plină de pește, pe acea vreme. Este vorba de Brăila, orașul salcâmilor și al fetelor frumoase, al lui Panait Istrati, Fănuș Neagu, Mariei Filotti, Vasilicăi Tastaman, Ștefan Mihăilescu-Brăila și altor oameni de seamă care sunt o mândrie pentru orice român.
Îmi place foarte mult să scriu și sunt pasionată, în calitate de astrolog, de Astrologia Relațiilor, căci acestea joacă rolul cel mai important în viaţa noastră, dincolo de carieră, bani și alte atracții pământene. Am studiat și alte două ramuri mai puțin cunoscute ale Astrologiei și anume Astrologia Mundană sau Mondială(se ocupă de studierea evenimentelor care au impact asupra unei țări, a unei zone geografice sau chiar asupra întregii lumi, precum catastrofele naturale, schimbările geopolitice și economice) și Astrologia Criminalistică (poate lămuri probleme ce au o conotaţie juridică, fie că este vorba de una civilă sau de una penală precum un furt al unui bun, o răpire sau o sechestrare de persoane, uciderea unui om sau a unui animal, dispariţii sau decese din orice cauză, mai puţin naturală sau morbidă).
Apreciez la oameni, în primul rând inteligența, și sunt deschisă oricăror opinii și convingeri, chiar dacă sunt total diferite de ale mele, atâta timp cât sunt susținute cu bun simț. Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat în viață, dar și celor care au încercat să-mi puna piedici, căci mai ales datorită lor, am reușit să-mi demonstrez mie și celorlalți că pot să fac mai mult.
AstroVesta – www.astrovesta.com


Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!