RSS Feed

Aruncătoare de flăcări şi benzină germană, la Bucureşti: Rammstein!

vezi toate articolele de
28 Jun 2010 la 09:03 40 comentarii 1554 vizualizari.

Condiţia cu Rammstein este să nu îi iei în serios, pentru că nici ei nu o fac. Nici atunci când bat pasul de defilare (dar nu cu piciorul perfect întins, pentru că asta ar fi ilegal în Germania), nici când îşi dau foc unul altuia pe scenă. Altfel, show-ul a fost, la nivel de scenografie şi efecte, cel mai spectaculos din câte a văzut România. Efectele pirotehnice au dat emoţii pompierilor, iar flăcările i-au făcut pe cei din primele rânduri ale publicului să transpire instantaneu. La nivel muzical, maşina de cântat germană a funcţionat la fel de bine ca cea de dat goluri.

Iar după un meci ca cel cu Anglia, cum putea începe concertul Rammstein decât cu un steag imens al Germaniei, cât toată scena? Brusc, chiar şi cei care ţinuseră cu Anglia şi se enervaseră din cauza golului neacordat pentru Anglia au devenit mai îngăduitori cu teutonii şi au început să strige: Ramm-stein!

“Du riechts so gut!” a zbierat tot publicul, alături de nemţii de pe scenă, deşi, după atâta sărit şi dat din cap, nimeni nu prea mirosea aşa frumos. “Die Sonne”, “Du Hast”, “Bang Bang” şi “Benzin” (cu pompe de benzină care aruncă flăcări) au incendiat publicul. Iar la bis, la “Ich Will”, nimeni nu a scăpat fără o răguşală, deci puteţi să îi detectaţi uşor azi pe cei care au fost la concert.

Scena, un fel de laborator clandestin post-atomic, perfect pentru ca solistul să “îi dea foc”  celui de la clape. Clăparul, cel care la fiecare concert Rammstein este tăiat cu drujba, incendiat şi aruncat de pe scenă, de data asta a făcut şi un tur cu barca pe valurile publicului. Probabil că nu ştia că românii au o problemă cu marinarii în momentul de faţă, dar a scăpat nu doar teafăr, ci şi cu un steag al României cu Rammstein scris în loc de stemă. Iar restul concertului l-a petrecut mergând pe o bandă de alergat, deşi cred că are 45 de kile cu tot cu bocanci. Tot la capitolul făcut pe placul publicului românesc, am apreciat accentul bun al solistului când a spus “Vă mulţumesc, Bucureşti”. Solistul, care a pornit îmbrăcat în fierar-măcelar, cântând cu un bec în gură, trecând prin vânător de operetă şi ajungând călare pe un tun cu spumă.

Deşi nu îi înţeleg pe cei care merg la concerte ca să stea doar cu telefonul în sus şi să filmeze, graţie unor astfel de spectator vă pot oferi şi eu, aici, “faza cu tunul cu spumă” şi “‘faza cu barca”:

PS: Nu prea înţeleg de ce mai dau organizatorii acreditări dacă tot te trimit în fundul curţii, să nu vezi nimic. Eu am renunţat la acreditare şi mi-am luat bilet, ca să ştiu că dau un ban, dar stau în faţă.

PS2: Păcat de Massive Attack, că au avut concertul în aceeaşi zi şi înţeleg că a fost puţin public. Dar lumea îi mai văzuse în urmă cu doi ani. Asta e…

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


40 comments
 • 1

  Laura, Laura, pai cum? – Tu, asa micuta, gingasa, blonda si fragila? Si Rammstein!?! Nu va vad impreuna…

  Am vazut un clip in care solistul facea, ma rog, mima ca face… pardon… pisulica peste public. Adica avea un furtun acolo, stii tu…

  Au facut si figura asta?

 • 2

  @andreea: nu, nu, doar cu spuma, dar si aia avea conotatii :D

  Laura Cernahoschi
  2010-06-28 10:07:03 | Raporteaza
 • 3

  valeeeeu! io’ sint pudica, n-as fi rezistat!

 • 4

  G-E-N-I-A-L! I’m speechless! Asta e clar cel mai fain show pe care l-am vazut vreodata la noi! Mai vreau! :D

 • 5

  Si uite asa ne pacalesc… cu paine si circ!

 • 6

  laura: andreea: acum, cînd ţara-ntreagă a aflat că cosmin (scuze!) a tras un loz cîştigător, vouă vă arde de golăniile celor de la rammstein!

 • 7

  pai, Marcel, uite-te si tu ce dragut e baiatul din poza de mai sus! ce Cosmin! ce ghetutze bleu ciel! cu asta as merge pina la capatul lumii – uite ce atitudine de invingator/cuceritor/salvator!

 • 8

  andreea: ai să rîzi: şi eu aş merge cu băiatu’ ăla pîn’ la capătul lumii. mai ales dacă am avea şi nişte aruncătoare de flăcări în dotare…

  da’, parcă nici unul cu ghetuţe bleu-ciel nu-i de lepădat!

 • 9

  Marcel, Marcel, esti sigur ca vrei sa mergi pina la capatul lumii? Sau numai pina la Palatul Parlamentului? Esti sigur ca au munitie suficienta? Sa faci planul cum trebuie, te rog!

  (despre ghetutze nu mai zic nimic, desi as zice, dar ma fac ca n-am “auzit”)

 • 10

  Foarte buna combinatia : limba germana + rock

 • 11

  andreea: păi, dacă dali zicea că centru’ universului e-n gara din perpignan, şi noi putem zice că palatu’ parlamentului e capătu’ lumii, nu?

 • 12

  @marcel, in aceasta ordine de idei, “a quoi bon avoir quitte Coasta Boacii?”

  @Lauraaaaaa, ce e cu mutrele galbeneeee? de ce nu mai apaaar?

 • 13

  andreea: în toate ordinele de idei posibile e valabilă zicerea: ein mann, ein kort!

  ps. sînt rău! în weekend am citit “no country for old men” (cormac mccarthy scrie extraordinar!) şi scenariul originar al lui tarantino pentru “inglourious basterds”. d-aia sînt rău…

 • 14

  @marcel,

  pai, aia e lectura de weekend? mai bine citeai niste poezii – Topirceanu, Minulescu… ceva placut si linistitor.

  Eu am vazut doar filmele. Primul – prea “american”, cu tot cu Bardem, al doilea… nu.

 • 15

  andreea: fă-ţi timp pentru lectura ambelor cărţ[uli]i! “pentru că nici nu ştii ce poţi să pierzi”…

  ps. traducerile sînt foarte bune.

 • 16

  @andreea: habar n-am ce-i cu omuletii… :D

  Laura Cernahoschi
  2010-06-28 13:31:37 | Raporteaza
 • 17

  ăăăă…mai bine tac.

 • 18

  @Laura,

  sa facem o greva, ceva!

  poftim, unii isi pierd 25% din salariu si eu imi pierd omuletii…

  @marcel,

  ok, tin minte.

 • 19

  @andreea: nici mie nu imi merg, sa stii…

  Laura Cernahoschi
  2010-06-28 13:49:58 | Raporteaza
 • 20

  laura: mă-ndoiam de democraţia românească, dacă ţie-ţi mergeau! aşa, e ok! nu, andreea?

 • 21

  cred ca val_one stie ceva si nu vrea sa ne spuna.

 • 22

  @andreea: dacă aveam „omuleţi”.puteam să-ţi explic…

 • 23

  probabil cineva a hotarit ca in vremurile acestea sinistre nu mai avem voie si nevoie sa ne… aaa… maimutarim. da, cred ca asta e!

 • 24

  Fara a deschide un proces de intentie lipsit deopotriva de sens si/sau succes, totusi unele clipuri Rammstein despre Romania mi se par ca fiind mult (chiar prea mult pentru gustu meul) exagerate in mesajul lor artistic (fie el si intr-un context pur fictiv). Clipul Rammstein feat. Peter Maffay “Ich komme aus Rumänien” este pardonabil pentru ca este in intregime idiot, insa la “Rosenrot” devine deja scadent… VERPISST EUCH VIXERN !

 • 25

  Ascultam la radio astazi dimineata o comentatoare extrem de incantata, cum ca baietii de la Rammstein au spus cateva cuvinte in romana si am vazut si in filmulete cat extaz a provocat asta: “Cutu, cutu!” si catelul a venit bucuros, fluturandu-si coada. Ca sa nu mai zic de acel aruncator de spuma intre picioarele solistului: un falus urias care ejacula pe public si lumea extaziata. Penibil! Doar atat putem?

 • 26

  :)

  Rammstein…. la ” erotism ”

  Hai mai Laura…. am crezut ca-i un articol in care cineva ne povesteste ce-au facut in camera de hotel dupa concert.

  Evident ca acredtiarile se dau in spate Laura… Pentru o buna observare a evenimentului :)

 • 27

  Gestul Rammstein cu “tunul cu spumă” este cel mai dezgustător,de o crasă nesimţire…erotism,oral sex,masturbare… Gestul Rammstein cu”purtat pe braţe cu barcă cu tot” este apogeul Cultului Personalităţii Gestapoiste… M-ă întreb cîte droguri s-au vîndut…cred că a fost un record…

 • 28

  Seva Tudose, dă-le dracu mai scurte!

  Dacă rich guy are dreptate, tu chiar exagerezi !

  Până la urmă e muzică nu realitatea tv cu viclenii şi ascunzişuri !

 • 29

  @cosa nostra…dupa ce am citit “la…Mitică-Naşu-Briliantu…”….Iolanda…bei bere,scuipi şi înjuri… ???? “la Măsurile mele anticriză…”…băi costeluş,du-te mă dracu de prost… “la Creşte TVA-ul…”…Andru du-te bă,dracu… …. “la…Aruncătoare de flăcări şi benzină” m-ă aşteptam la o întreagă EXPLOZIE de cuvinte dar m-aţi surprins extrem de plăcut cu numai… “Seva Tudose,dă-le dracu mai scurte…” … Deci,OK…

 • 30

  @seva tudose

  ma scuzati, va vad de ceva timp pe aici si am si eu o intrebare: sinteti doamna Seva sau domnul Tudose?

 • 31

  Andreea, dacă nu te-ai prins din comentariile ei, măcar din comentariile mele la comentariile ei să te fi prins.

  Dar tu, nimic.

  Uite îţi fac un cadou muzical. Dar să-l asculţi, nu să-l opreşti după ce vezi despre ce e vorba:

  youtube.com/wat../

 • 32

  @cosa nostra…cu “dă-le dracu’mai scurte” am înţeles aluzia dvs. Nu sunt adepta nici a lui Raj Kapoor E.P Record-Song de 5:43 de secunde la latitudinea “fun-ilor” nici a “Neo-maneaua pe post de gospel”… dar nici atât a Hard-Rock Song “BARCA” de 5:01 de secunde la latitudinea “fun-ilor”…m-ă situez undeva pe la mijloc ! Nici…nici @andreea….cum am spus…nici Doamnă nici Domn…doar Seva Tudose.

 • 33

  cosa nostra,

  ce-o mai fi fost si asta? da`… ma rog, m-am melancolizat, mi-am amintit ca toata ziua imi fredona tata chestia “avaramu“ asta, cind eram mica…

  sava tudose

  asta nu se poate. doar nu sinteti inger. doar ingerii n-au sex.

 • 34

  @ andreea…ooooo nu,departe de aşa ceva “un înger” mai degrabă sunt o”scorpie”…Deci,ghici ? Apropo,care este masculinul scorpiei ?

 • 35

  Pana cand nu o sa incetam sa mai promovam evenimentele, acreditarile or sa fie asa cum sunt acum. Pentru ca nu spunem nimic, organizatorii sunt in stare sa ne puna sa ne platim si biletul. Daca postul tau si al meu si al tuturor era negativ la adresa organizatorilor si la adresa concertuli, sunt sigur ca data viitoare presa primeste locuri in fata.

 • 36

  Facem si noi putina documentare inainte de un articol?? 1. Nu exista melodia “bang bang”. Exista in schimb “Feuer frei”. Uof. Interesant e ca niciunul din aruncatorii de pareri de mai sus nu s-a sesizat. Va place de fapt Rammstein sau ati venit la concert doar asa, de palmares? Setlist-ul e public, un pic de copy-paste de pe alte site-uri ar fi rezolvat problema de documentare. 2. Nu exista nici “die Sonne”, ci “Sonne”. 3. se scrie “riechst”, nu “riechts”, “st” este terminatia corecta a verbelor la prezent persoana a doua singular. Uof din nou.

 • 37

  dăgeaba. dacă n-a făcut sincroane ca britney spears n-are nici un haz

 • 38

  aruncătoare de flăcăi au avut?

 • 39

  Scumpa ,ce se intampla cu tine de nu mai postezi nimic?

 • 40

  Se pare ca tot nu vrei sa mai scrii.Te-ai re-angajat? Gaseste-mi si mie un job,raman dator!

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Arabă, franceză, engleză, spaniolă, relaţii internaţionale, literatură, lingvistică, puşti, pistoale, traduceri, informaţii, Cotidianul, articole, opinii, politică, Voxpublica
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!