RSS Feed

Charles Manson – cunoscutul criminal în serie – se căsătorește în închisoare la 80 de ani

vezi toate articolele de
21 Nov 2014 la 10:58 2 comentarii 1087 vizualizari.

Charles Manson, unul din cei mai cunoscuți criminali in serie, în vârstă de 80 de ani se va căsători cu Afton Elaine Burton, o femeie de 26 de ani. Inițial Manson refuzase cererea în căsătorie a femeii cu 54 de ani mai tânără. Criminalul este închis din 1971 și condamnat la moarte pentru înjunghierea și împușcarea care a dus la moartea a șapte persoane pe parcursul a două nopți din 1969. Statul California a renunțat la pedepsele cu moartea din anul 1970 iar condamnarea inițială a lui Manson a fost transformată în închisoare pe viață.

După ce i-au fost refuzate eliberările condiționate de mai multe ori, Manson mai are o șansă la audieri în 2027 atunci când va avea peste 90 de ani. Printre victimele lui Manson a fost și Sharon Tate , soţia lui Roman Polanski, însărcinată în opt luni când a fost ucisă în casa ei de pe Benedict Canyon, la 9 august 1969. Nici astăzi nu se cunoaşte adevăratul mobil al crimei. Au mai fost înjunghiaţi şi împuşcaţi mortal: Jay Sebring, Voytek Frykowski, Abigail Folger şi Steven Parent. Cadavrele au fost găsite zăcând în bălţi de sânge. Pe uşă, Manson și complicii săi au scris cu sânge cuvântul “Pig“. (documentarul este aici)

Deși nunta lui cu Afton Elaine Burton va fi cât se poate de legală, Manson nu are dreptul la vizite conjugale însă tânăra nu este foarte deranjată de această decizie a penitenciarului, ea pretinde că vrea să devină doamna Manson pentru a se putea ocupa mai bine de apărarea soțului său.

Acesta nu este primul caz în care o femeie se îndrăgostește e un criminal în serie. În 1996, Doreen Lioy dezvăluia Los Angeles Times că s-a îndrăgostit de cel care era poreclit Night Stalker. Richard Ramirez – care a murit în 2013, condamnat fiind la moarte în închisoarea San Quentin – s-a căsătorit cu Lioy în același an. Ramirez a ucis 13 oameni între anii 1984 și 1985. Lioy și-a explicat sentimentele pentru Ramirez astfel: Am văzut ceva în ochii săi. Ceva ce m-a fascinat. Poate vulnerabilitate. Nu știu sigur.

Kenneth Bianchi, un alt criminal cunoscut, s-a căsătorit cu partenera sa de corespondență Shirlee Joyce Book din Louisiana. James Earl Ray, ucigașul lui Martin Luther King Jr. s-a căsătorit cu Anna Sanhu Ray în 1979. Ted Bundy și Carole Ann Boone s-au declarat soț și soție după o cerere în căsătorie din timpul proceselor din 1980. Mai târziu, femeia a născut un copil pe care l-a botezat Bundy chiar dacă vizitele conjugale erau interzise deținuților condamnați la moarte în Florida. Eric și Lyle Menendez, condamnați la închisoare pe viață pentru omorârea părinților lor în 1989 s-au căsătorit cu femei cunoscute în timpul condamnării.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 2 comments
  • 1

    asta trebuia gazat atunci,nu mai cheltuia statul cu ei o groaza de bani. si femeia o putoare disperata dupa reclama. ozdreanta!!

  • 2

    Această ştire tampă ar trebui să vină ca un semnal de alarmă deoarece avem destui politruci infractori iar despre criminali să nu se mai vorbească deoarece avem o Revoluţie cu Crime şi autori necunoscuţi datorită politrucilor complice la aceste crime cărora le-au închis şi dosarele!

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!