Decodor: lătrăii BNR, Iohannis vs. Dăncilă vs. USR

  Cum timp pentru VoxPublica nu rămâne prea mult, o să-mi mai încarc fragmente din notițele pentru Decodor (aici aveți arhiva întreagă a emisiunii).

  *** Iohannis

  Mantra opoziției – bugetul nu se închide – ”gaura”. Și dragnea îi dădea cu GAURA după Cioloș. Deocamdată deficitul a ieșit de trei ani în acele granițe impuse de tratatul cu UE.

  Gârbovan

  Unii urlă imediat că Gârbovan a sprijinit legile pe justiție PSD – nu este adevărat, a criticat orice derapaj, a argumentat acolo unde a găsit un sens în schimbări.

  Ce a sprijinit a fost lămurirea legăturilor servicii-justiție – toți ar trebui să vrem asta.

  *** Eugen Rădulescu, BNR – vrea să pună PNL la guvernare

  Chestiunea ”legilor toxice” – aici se amestecă zona legilor pe justiție cu legile din zona economică – ăstora li se pare toxică orice taxare, orice reglementare în zona financiară.

  Ce a mai scris acest Rădulescu de-a lungul timpului: „Oameni buni, MERGEŢI LA VOT! Nu lăsaţi babele din Teleorman sau veşnic asistaţii social care nu au chef de muncă să decidă în numele vostru. Ar putea fi un moment de cotitură, dacă am vota cât mai mulţi! Toate analizele arată asta. Hai să nu lăsăm să moară spiritul de după nenorocirea din Colectiv!”.

  2016 – O FĂCEA PE APOCALIPTICUL CA SĂ NU SE ADOPTE DAREA ÎN PLATĂ – între timp mai nimeni n-a dat casa înapoi, băncile au duduit cu profiturile – un PR-ist bancar de la BNR, nimic nou

  Iată și emisiunea (vine după interviul cu Băsescu):

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here