Imoralii legali, listă cu cetățeni care fac bani din moarte

  Am vorbit a mia oară despre exportul paralel de medicamente. Toată lumea o arde cu imoral, dar legal. Adică iei medicamentul ieftin pentru cancerosul român și îl vinzi de 5 ori mai scump cancerosului german. Asta nu se întâmplă doar cu cancerul, se întâmplă cu tot felul de boli grele. Unii naivi chiar cred aia cu piața liberă, că dacă nu înțelegem să plătim mai mult e normal să n-avem medicamente. Alții îi dau cu pesediștii incompetenți care au întrerupt exportul paralel și pentru medicamente pentru care nu trebuia etc. – măcar au dat 6 luni stop la exportul paralel.

  Dacă am avea politicieni și nu papițoi aș risca orice soi de sancțiune de la UE în lupta cu pharma, aș face-o politică de stat. Șantajarea pe față a sărăcanilor din statele prea slabe din UE, așa ceva e inacceptabil.

  Distribuitorii au și ieșit cu scrisoare cum că lasă că ne zic ei la UE că nu protejăm piața. Foarte bine. Să mai crească euroscepticismul din motive reale și pe aici. O țară plină de săraci șantajată cu prețuri, cu medicamente lipsă pe care unii le iau de aici și se umplu de bani. Am discutat treaba la Decodor aseară.

  Am promis că reiau și eu încă o dată lista imoralilor legali, distribuitori care fac bani cu lopata din cancer și moarte. Este lista făcută anul trecut de Observatorul Român de Sănătate în raportul lor despre exportul paralel:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here