Caramitru despre Simion: ”Urla ca USR! I-am zis în față că e pro-rus, s-a stresat rău. M-am distrat”

Caramitru despre Simion: ”Urla ca USR! I-am zis în față că e pro-rus, s-a stresat rău. M-am distrat”

februarie 1, 2022 0

Cel mai în vervă analist politico-financiar al momentului nu se dezminte.

Într-o ciocnire de zile mari la Realitatea Plus, Andrei Caramitru l-a scos din pepeni pe George Simion, liderul AUR.

Caramitru a postat pe pagina sa de socializare rezumatul încleștării, în stilul propriu, făcând analogie între comportamentul AUR și cel al USR, partide-”surori” în opoziție.

”Am avut o discuție azi cu ăsta (n.r. – Simion). I-am zis in față că e pro rus si ca reprezintă interesele geopolitice ale Kremlinului. Dădea din colț in colț s-a stresat rău de tot. Urla ceva ca USR – îi zic, băi, nu sunt din usr si, de acord, usr nu e grozav, si da, Dacian e varză, dar tu ești putinist, nu zic eu, zice ambasada SUA 🤣🤣🤣
Ma așteptam la mai mult. Adica măcar sa vezi un licăr de ceva. Dacă e meci – măcar sa fie un meci interesant, sa vina mingea înapoi, ceva. Să zici, bai, văd un talent undeva, totuși. Omul e super, dar super limitat. Măcar m-am distrat un pic. 15 minute pe telefon între 2 întâlniri la birou. Atâta merită.
Ps: e penibil că fac eu treaba celorlalte partide sa îl contrez pe Gâgă. Eu lucrez, sunt ocupat, am munca mea, nu sunt din poza voastră si nici nu voi fi. Voi sunteți plătiți sa fiți politicieni, aveți mega echipe si bugete, faceți-va naibii treaba ca nu am timp de toti dementii.”, a scris Caramitru pe Facebook.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.