Schizo-PNL. Salarii de profesor

octombrie 1, 2008 0

Calin Popescu -Tariceanu, despre votul de marti din Parlament care prevede o crestere de 50% a salariilor profesorilor (surasa Hotnews, via Mediafax):
„Am stat de vorba cu citiva colegi ai mei si i-am intrebat ce parere au. Mi-au spus asa primul lucru, cresterea nu a fost dorita de cadrele didactice. Doi: orice om rational, si aici sint oameni cu educatie care inteleg mecanismele economic, orice om cu cap isi da seama ca o astfel de crestere a salariilor nu este sustenabila”
Problema e ca la votul din Parlament a fost unanimitate. A votat inclusiv dl Adomnitei, ministrul educatiei si cercetarii, prezent in plen.
A propos de citatul de mai sus: vorbeste Tariceanu sau e vreun ventriloc? Tariceanu e el insusi sau altcineva? PNL nu are in Parlament nici un om cu cap? Ministerul Educatiei si Cercetarii e ocupat abuziv de un om „fara cap”? PNL e PNL insusi sau e alt partid?
P.S. Ca sa fiu bine inteles: dezamagitoare e si atitudinea PD-L – care a decis sa voteze „pro” pentru a nu da peste cap meschinele calcule electorale, dezamagitoare e si atitudinea lui TBasescu, cel care a ales sa promulge legea, de asemenea din ratiuni electorale. La fel, gretoasa si politica PSD vizavi de aceasta chestiune!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.