Am ieşit din criză! :))

iulie 31, 2009 1

Dragi prieteni,

Cum te simţi azi şi familia ta sper bine, eu sunt dr. Adams Harrison, la Harlsden, Nord-Vest Londra, aici, in Anglia, am de lucru cu Nat West Bank Corporation, Londra. I-am scris, ai de la mine în birou, care va fi enorm de a beneficia atât noi. În departamentul meu, în calitate de asistent manager de (Greater London Regional Office), am descoperit un abandonat suma de $ 12.5 milioane dolari (Doisprezece la cinci sute de mii de milioane de dolari) într-un cont care aparţine unuia dintre clienţii noştri străini târziu Domnul Thompson Morrison un cetăţean american, care, din păcate, şi-a pierdut viaţa în accident de circulaţie, din Alaska Airlines Flight 261, care a prăbuşit la 31 ianuarie 2000, inclusiv soţia şi fiica numai.
Alegerea de a contacta ai trezit de la natură geografică de unde stai, mai ales din cauza sensibilitate de această tranzacţie şi confidenţialitatea aici. Pentru cândva acum Nat West Bank a fost de aşteptare cu privire la orice de la rudele de a veni pentru a pretinde la fondul de târziu Domnul Thompson Morrison, dar nici unul dintre rudele sale au fost aici la Nat West Bank de a face cerere. Eu personal au fost nereuşite în Localizarea rudele sale de 2 ani acum, am încerca dumneavoastră să fie de acord cu tine, ca sa prezinte o rudă / va Beneficiar pentru a decedat, astfel încât câştigurile din acest cont, în valoare de $ 12.5 milioane dolari va fi plătit la tu.
Acest lucru va fi debursate sau partajat în aceste procente, 40% pentru mine şi de 60% pentru tine. Am securizat toate documentele legale necesare care pot fi utilizate pentru copii de rezervă această afirmaţie facem. Tot ce am nevoie este de a completa formularul de nume ca pe o rudă de Mr.Thompson Morrison târziu în documentele şi legaliza-o aici, în banca noastră de bază de date care să-ţi arăt cât de drept beneficiar al fondului.

Singurul lucru care în prezent este necesar dumneavoastră sincer şi o cooperare deplină, confidenţialitatea şi încrederea că vom vedea această tranzacţie prin la sfârşit. Îţi garantez că acest lucru se va realiza în cadrul unui regim legitim, care vă protejează de orice încălcare a legii. Vreau ca tu să ai încredere în mine pentru succesul din această tranzacţie.
Furniza caldura mine, cu următoarele detalii, în conformitate cu Nat West Bank pentru transferul de fonduri pentru tine. Avem 7 zile lucratoare de a furniza documente vitale, care va întoarce până noastre cerere, acest lucru este foarte urgentă.
1. Numele complet:
2. Adresa:
3. Starea civilă:
3. Ocupatia:
5. Vârsta:
6. Sex:
7. Naţionalitate:


Am decis să vă contacteze, în speranţa că veţi găsi această propunere foarte interesanta. Vă rog pe dumneavoastră de confirmare a acestui mesaj indică interesul dvs., eu vă va întreba cu informaţii suplimentare. Să depună eforturi pentru a-mi decizia ta, mai degrabă decât mă ţii de aşteptare, să ştiţi că am încredere în tine cu aceste informaţii într-un top secret si speram vă va da-mi că o cooperare deplină pentru succesul din această tranzacţie.
Toate cele bune,
Asistent Manager
Dr. Adams Harrison

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.