Ana Maria Păcuraru, semnal de alarmă după detonarea dosarului privind achiziția de vaccinuri: USR trebuie să se dizolve!

Ana Maria Păcuraru, semnal de alarmă după detonarea dosarului privind achiziția de vaccinuri: USR trebuie să se dizolve!

noiembrie 24, 2023 0

Cifra zilei: 1 miliard de euro
Oamenii zilei: Cîțu, Voiculescu, Mihalache
Cuvintele zilei: abuz în serviciu, corupție, șpagă

Ce putea face salvatorul națiunii Vlad, Vlăduț Voiculescu, când spunea că sistemul de sănătate din România este „o feudă de sus până jos, în care este vorba mai puţin despre oameni, ci despre sistem”? El compara corupţia din sănătate cu „un cancer” pentru care tratamentul este chimioterapia. Tot Vlăduț era acuzat că aducea medicamente salvatoare în bagajul de mână fentând Agenția națională a medicamentului și fiind acuzat de trafic de medicamente.

Ce se putea face cu 1 miliard de euro prejudiciu din achiziția vaccinurilor anticovid cumpărate în exces – 52.805.690 de doze de vaccin, deși România avea o populație eligibilă pentru vaccinare de doar 10,7 milioane… Un fleac… 1 miliard de euro, peste 30 de spitale construite de la A la Z, dotate după ultimele normative europene.

Valoarea dozelor reprezintă 1,4 % din PIB, și asta este cât finanțarea medie a unui minister în România. USR-ul a demonstrat din nou că, indiferent de show-ul tip circul Globus Lasconi, este un partid progresist care nu se potrivește societății din România și trebuie exportat în state unde corupția și homosexualitatea sunt o normalitate.

Îmi aduc aminte cum, în 2015, în Republica Moldova s-a furat PIB-ul într-o noapte, 15% din el… Tot 1 miliard transferat din băncile moldovenești către Rusia. 1 miliard este halucinant, este imens, este enorm! Este de neiertat! Nu mai este o glumă!

Vorbim despre 1 miliard de euro! USR trebuie să se dizolve! Doi oameni reprezentativi din USR care fura 1 miliard de euro – PARTIDUL TREBUIE SĂ SE DIZOLVE! Îi cer public președintelui USR, Cătălin Drulă, să dizolve partidul și corupții, să facă pușcărie! Pușcărie și dizolvare! Hoție la cel mai înalt nivel!

Să nu ne abatem de la faptul că vorbim despre o anchetă la nivel internațional. Parchetul European analizează acuzațiile de fraudă adresate împotriva lui Cîțu, Voiculescu și Mihăilă prin nimeni alta decât Laura Codruta Kovesi. Și este destul de clar că vorbim despre o posibilă implicare la nivel înalt a Uniunii Europene.

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.