Atentat în România: un taliban ”grup de medici” infectează și ucide deja oameni nevinovați

Atentat în România: un taliban ”grup de medici” infectează și ucide deja oameni nevinovați

august 30, 2021 0

Aproape 35.000 de români au murit până acum din cauza iresponsabililor care au împrăștiat coronavirusul în rândul populației, dar acești asasini anonimi nu se opresc! Își doresc și mai multe decese în România, cu scopul de a provoca haos în țară, instabilitate politică și a aduce la putere forțe oculte, al căror scop e accesul la resurse cu orice preț, inclusiv cu al morții cât mai multor români.

Agenții conspiraționismului au început să atace dur România din interior, cu scopul de provoca moarte prin COVID. Un mesaj având ca autor un așa-numit ”grup de medici” (deși nimic nu demonstrează că e scris de medici, dar autorii se folosesc de asta pentru a-și credibiliza mesajul) circulă viral pe rețelele de socializare.

În textul respectiv, care infectează deja și chiar ucide oameni nevinovați, prin efectele sale indirecte asupra populației ușor de manipulat, atentatorii la stabilitatea națională și la sănătatea populației continuă campaniile conspiraționiste care au făcut din România a doua cea mai slab vaccinată țară din UE, consecința fiind acum explozia valului 4 al pandemiei.

Indiferenți față de viața semenilor, autorii mesajului ce pare creat în laboratoarele dușmanilor României vorbesc despre aceleași aberații care au ucis deja mii de români: ”Libertate”, renunțarea la mască, la vaccinare, în general la tot ce poate salva vieți.

”Scrisoarea deschisă” pe care o reproducem mai jos trebuie cunoscută integral de cetățenii cu scaun la cap, pentru că ea este dovada unui atentat clar la viața românului simplu.

În mod absolut inconștient, rețelele de socializare permit distribuirea mesajului de mai jos, cu consecințe directe asupra vieții oamenilor de rând.

Mesajul care circulă viral pe internet și care se constituie într-un atac la viața românilor

Un grup de medici din România cere încetarea terorizării populației și revenirea la normalitate “Încetați starea de teroare!” Incorect Politic Aprilie 3, 2021  Via R3Media: Un grup de medici români lansează o scrisoare deschisă autorităților statului prin care aduc în discuție 11 puncte argumentate ce subliniază importanța libertății și cer vehement revenirea la normalitate prin încetarea abuzurilor, manipulărilor, terorizării populației și implicit a cadrelor medicale, informează un comunicat de presă trimis pe adresa R3media.

COMUNICAT DE PRESĂ Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare! Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate. În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să: 1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim.

Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost! 2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac „medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov-2. 3.

Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic. Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării! 4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente.

Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor. 5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia.

Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai. 6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor.

Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale. 7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid.

Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale. 8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activităților.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.