Bazaconiile lui Radu Moraru au cucerit America: unul din cinci cetățeni SUA crede aberația cu ”cipurile” din vaccinuri

Bazaconiile lui Radu Moraru au cucerit America: unul din cinci cetățeni SUA crede aberația cu ”cipurile” din vaccinuri

iulie 19, 2021 0

Patronul Nașul TV se poate declara cel mai fericit om de pe planetă: aberațiile sale conspiraționiste sunt prezente masiv în SUA.

Un sondaj recent arată că un procent deloc neglijabil de americani crede teoriile conspirației propovăduite nu nesaț de Radu Moraru și unii dintre colaboratorii săi abonați la vânturat ”dezvăluiri” probate doar cu fake news și informații îndoielnice amestecate cu truisme.

Adept al mișcării Q-anon creată pentru susținerea lui Donald Trump în proiectul acestuia de a impune ”noua ordine mondială”, Radu Moraru a susținut repetat în emisiunile sale că în vaccinuri se află ascunse… ”cipuri” de memorie digitală prin care ”oculta mondială” ar vrea să-i controleze pe oameni.

Dar iată că, stupefiant, pledoariile de la Nașul Tv nu sunt picate din cer, ci ele au suport chiar în rândul unei părți a populației SUA.

Astfel, unul din cinci americani cred că microcipurile sunt implantate în corp prin intermediul vaccinurilor anti COVID-19, se arată într-un studiu prezentat de publicația israeliană The Jerusalem Post.

Pandemia este doar o justificare pentru implantarea microcipurilor, pentru ca omenirea să fie controlată de guverne și corporațiile multinaționale este convingerea multor americani, se arată în studiul realizat de YouGov și The Economist prezentat săptămâna trecută.

15% dintre americanii participanți în studiul sociologic au spus că această teorie a conspirației este „probabil adevărată”, în timp ce alți 5% au spus că „este cu adevărat adevărată”.

Afirmațiile lui Radu Moraru inspirate din bazaconiile care circulă prin SUA

„Cum verificați dacă lui Radu Moraru i-au băgat un cip? Un nano-cip. Dacă-mi bagă otravă, că vor să scape de mine?”

„Eu sper să nu mă prindă mulți care să mă vaccineze!”

„Se dă legea vaccinării obligatorii. Cum îl controlați voi pe Iohann, pe Arafatu’, pe Hellvigu’, pe Străinu’-de-România, că și ei și-au făcut vaccinul obligatoriu? Că și ei și-au băgat cipu’ în fund? Că și ei au fost vaccinați împotriva – nu știu – delfinilor din Marea Neagră? Cum o să verificați voi, cetățenii? Că ăla poa’ să se vaccineze în direct – «Uitați, președintele Iohann vine în fața națiunii și e primul care-și bagă vaccinul în fund… în umăr!». Da? Pac! E ser fiziologic, e apă de mare. Botox, că poate-i bagă în buze, așa, să-i facă buzele ca lui Gâdea. Poate-i botox, nu știm. Nici ăla nu cred că-i recomandat.”

„Dacă le arătăm că suntem mulți, vom opri această armă. Va fi arma poliției politice. Zice: «Vaccinați obligatoriu Nașul!». Și vin și te vaccinează obligatoriu. Deci, dvs. cum verificați că pe Radu Moraru sau pe vărul dvs. sau pe copilul dvs. l-au injectat cu anti-coronavirus? Dacă i-au băgat un cip? Că nici eu nu știu, că ăla-i un nano-cip, nu-l vezi. Dacă-mi bagă otravă, că vor să scape de mine? Dvs. n-aveți cum să dovediți treaba asta? Că au ei medicul lor, care o să spună: «Nu, domn’e, n-a murit otrăvit, domn’e; de coronavirus a murit». «Păi, domn’e, da’ nu mai e coronavirus de doi ani!» «A apărut unul la el în casă, domn’e, a apărut așa… a apărut un pangolin!».”

„Este cea mai teribilă armă politică de pe tot globul! Pentru că poliția politică e cea care în țările noastre scapă de adversari, dar ca să poți să controlezi America – fiindcă armele nu poți să le iei – atunci trebuie să-i faci pe americani… să-i injectezi pe toți – și alte state unde sunt arme – să-i injectezi încât nici arma să nu poa’ s-o ducă ăla… Adică să încerce să ridice el arma, așa, să tragă când intră peste el, și să nu poată. Nimeni nu va ști, nici soțul nu va ști ce injecție a primit soția, dacă soția se află pe o listă neagră.”

„Cum vom ajunge cu toții pe listele negre? De-aia trebuie să-i oprim, oameni buni: voi sunteți în cel mai mare pericol, în primul rând! Că noi suntem antrenați să ne batem. De 20 de ani se chinuie să mă prindă cu ceva, să-mi întindă o capcană, o înscenare.”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.