Cand Albert de Monaco cerea romancute pe tava..

aprilie 23, 2009 0

Vizita lui Albert de Monaco la Bucuresti mi-a adus aminte de un episod cu tente sexuale petrecut in urma cu trei ani, tot la Bucuresti, si despre care Cotidianul a relatat atunci pe larg (si in exclusivitate):

Printul de Monaco a cerut romancute. Si i s-au adus

Alteta sa printul Albert de Monaco s-a bucurat, la cerere, pe durata scurtei sale sederi la Bucuresti, de compania citorva romancute, ne-au spus surse din anturajul sau.

Dintre toti sefii de stat si de guvern participanti la Sommet-ul tocmai incheiat al Francofoniei, suveranul statului Monaco a petrecut unele dintre cele mai placute clipe in Capitala Romaniei. Alteta sa princiara a cerut sa cunoasca, nocturn, si citeva reprezentante ale plaiurilor mioritice. Pentru asta, in noaptea de joi spre vineri, el a facut un gest fara echivoc catre persoanele din anturajul sau, dupa cum ne-a marturisit una dintre acestea

Au urmat citeva clipe de impacientare, ne-a spus amuzat unul dintre cei solicitati. Rezolvarea problemei a venit, cu competenta si profesionalism, de la personalul hotelului, obisnuit cu asemenea cereri. Prin urmare, s-a apelat la o firma specializata in escorte, care ar fi furnizat printului trei exemplare superbe. Dorinta suveranului a dat ceva de furca persona-lului insarcinat cu protejarea sa: fetele au fost fotografiate si amprentate din motive de securitate a demnitarului. Nu stie nimeni – in afara de fetele care s-au aflat in camera de hotel si de suveran – daca si cit de mult a fost incintat de cunostinta.

Reputatie de amorez

Cel mai tinar suveran din Europa, 57 de ani, necasatorit, este un pasionat al sporturilor si are o reputatie de mare amorez. Pe durata prezentei sale la Bucuresti, Albert al II-lea de Monaco – pe numele sau oficial – a stirnit simpatia delegatelor si a jurnalistelor, fiind cel mai admirat. Cu un mers atletic si cu un aer sportiv, in ciuda citorva kilograme care par in plus, Alteta sa a fost cel mai „vinat” de fotografi si de cameramani dintre toti sefii de stat si de guvern participanti la cel de-al XI-lea Sommet al Francofoniei.

Antecedente cu copii

In urma cu doar doua luni, printul Albert al II-lea isi recunostea cel de-al doilea copil. Dupa cum a scris presa franceza, Jazmin Grace, o americanca in virsta de 15 ani, a fost recunoscuta de suveranul micului principat european in urma unui proces de paternitate pe care i l-a intentat mama copilei. Mama fetei, nascuta in California, este o fosta menajera, Tamara Rotolo. Primul copil recunoscut de printul cu renume de mare crai este Alexandre. Feciorul lui Albert al II-lea a rezultat, dupa cum relata presa internationala a vremii, in urma relatiei printului cu fosta stewardesa din Togo, Nicole Coste. Desi aceeasi presa mai vorbea si despre alti de doi copii ai sefului micutului stat european, apropiatii sai au explicat ca Albert al II-lea nu mai are si alti urmasi. Albert al II-lea a devenit suveran al Principatului Monaco dupa decesul in urma cu un an al tatalui sau, Rainier al III-lea, care a vizitat Romania in anii �60. Dinastia Grimaldi, din care face parte printul Albert al II-lea, a fost lovita de mari necazuri, mama sa, sora lui si o parte dintre cumnatii sai murind in accidente stupide sau in conditii suspecte. Mama lui Albert al II-lea a fost principesa Grace de Monaco, de fapt actrita americana Grace Kelly. (N.M. RADU)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.