Ce e mare, verde și îți obstrucționează viața rutieră?

octombrie 6, 2009 0

Ce i s-a mai întâmplat Cruelei, comentatoare de bază a blogului roz:
„ce e maaaaareeeeeeeeeeeeeeeee, verde, cam pute si itzi obstructioneaza toata strada, indiferent in ce directie si sens vrei sa mergi?
atzi ghicit: mashina de gunoi! :mrgreen:
ma duceam io, dis de dimineatza, nervos, la munca, sa muncesc nervoasa si crosetam neste frumoase stradeline fara de semafoare, ca am asheeea a o alergie inecsxplicabila la culoarea roshu! :mrgreen: (shi chiar shi la verde de cand verdele este noul roshu shi de cand ecologishtii verzi au chilotzii roshii – Mihaela Radulescu: nothing personal, mama draga, no ofense! ;-)); iau o frumoasa curba la dreapata fara de vizibiliatte, din motive de microbuz parcat absolut total pe tot coltu cu vizibilitatzi din popor, ma frec elegant de unul care venea din sens opus si nu prea aveam noi loc amandoi, dupa care o calc voios, ca mai aveam destul pin’ la capu strazii! in acel moment, ce-mi vazura ochii shi ce-mi auzira urechile?
latzita cat toata strada, cu luminitze galbene la urechi, zumzaind apetisant, o magaoaie verde, care trebaluia ceva cu neste cineva, care trebaluiau si ei pe la fundul ei! :oops: (n-am avut alta rima! :oops:). din ciclul “cel mai intelept cedeaza” (ca nu degeaba masina mea are nr WSE :mrgreen:) , facandu-mi bruxsc socoteala ca este exclus sa-ncap pe linga dansa, iar pe supt sau pe deasupra nici atata, am decis ca voi vira mirobolant la dreapta, urmand ca, dupe o succesiune de curbe maiastre, sa rasar in spatele obstructiei verzi! :mrgreen: zis si facut! dar facut numai prima la dreapta! ca cand sa fac si prima la stanga aveam pa o pretzioasa adormita in fata mea, care nu stia sa-si bage picioarele si, drept urmare, astepta sa treaca tot bucurestiul prin fata ei! ca sa fie tacamul complet, mai era si unul care venea din stanga si care voia sa faca tot stanga, la spalatorie (un om hotarat), numa’ nu putea, ca era coloana deasa shi un bou cu merecedes care ar fi putut sa-l lase si sa decongestioneze astfel ambele sensuri de mers (ca, in spatele doritorului de balaceala auto, se facuse deja un mandru carnat! oprescu ar fi dat in icter mecanic daca vedea) taman se pusese de-a latul sau de-a lungul respectivei intrari! asha ca delicata pretzioasa din fatza mea ashtepta craciunul, ca macr sa faca stanga in cadru festiv! in fine, dupe diverse claxoane de mama de pe ambele sensuri blocate de mers, omu’ negru a intrat la spalatorie si madama din fatza mea in coloana, lasandu-mi shi mie suficinet loc sa ma var in sufletul unui troleibuz! si, uite asha, mersei vreo 10 metri si anchilozai din nou, din motive se roshu! noroc că juma de coloana a facut disciplinat la stanga, inainte de semafor, ceea ce era si visul vietzii mele! nu fac bine stanga mult dorita ca, proaspat evadata de la semafor, vad… VERDE! verde de mashina de gunoi! ma ashtepta cu fidelitate, draga de ea! daduse cu spatele si apoi facuse o manevra iscusita, sa-mi iasa fix in fatza, cu fatza! moment in care mi-a cazut shi mie fatza!”
Citiți și Cum și-a lichidat Cruela mașina de spălat.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.