Ce poreclă i-a pus CTP ministrului Sănătății și de ce se va vaccina gazetarul cu AstraZeneca

Ce poreclă i-a pus CTP ministrului Sănătății și de ce se va vaccina gazetarul cu AstraZeneca

martie 18, 2021 0

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Europa FM situația pandemică actuală, în special discuțiile legate de folosirea vaccinului AstraZeneca, asupra căruia Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) va decide astăzi dacă recomandă în continuare folosirea lui sau nu.

„M-am înscris. Da, am reușit. N-a fost chiar simplu, din pricina întreruperilor platformei. M-am înscris la un centru cât mai apropiat de casă și după aceea am văzut că acolo folosesc vaccinul AstraZeneca. Nu l-am cerut eu, așa mi-a căzut. Mă voi vaccina cu AstraZeneca”, a spus CTP.

”Marele pericol nu e vaccinul, e virusul, sau virusurile, englezesc, brazilian, sud-african, și câte-or mai fi…”, a adăugat incisivul gazetar.

El nu s-a ferit să-l ștampileze pe Vlad Voiculescu ironic, punându-i și o poreclă:

”Și totuși, dacă ar fi să-i dau un supranume lui Vlad Voiculescu, acesta ar fi Ministrul Bucuriei. Răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, într-o Românie în care se moare pe capete de covid, dl ministru al Sănătății a folosit de vreo 7 ori cuvântul „bucurie” și derivatele lui. „Răspund cu bucurie la întrebarea dvs despre lipsa paturilor de ATI…”, „Mă voi duce bucuros, dacă voi fi chemat, la audiere în Comisia de Sănătate”, „Mă bucur că am dat publicității acele date…”, „Mă bucur să vă spun că săptămâna viitoare se vor da banii celor care muncesc în centrele de vaccinare…” – după 2 luni în care dl ministru habar n-a avut că oamenii nu sunt plătiți.”, a spus CTP la Europa FM.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.