Cele mai frumoase modele de costume de baie în sezonul estival 2024

Cele mai frumoase modele de costume de baie în sezonul estival 2024

mai 17, 2024 0

An de an, costumele de baie ne însoțește în vacanțe, la piscina în aer liber și la bazin. Costumul la modă din două piese este cunoscut și popular nu numai datorită modelelor versatile, ci și datorită varietății mari de croiuri. Costumul clasic este format din două piese, una pentru partea de sus și una pentru partea de jos, care pot fi combinate în funcție de preferințele individuale. Tendințele la costume de baie în 2024 te vor încânta cu detalii interesante și un amestec expresiv de modele: volane, șireturi și imprimeuri animal. Dar clasicul costum de baie negru primește și un upgrade, impresionând prin croieli incitante și este purtat cu slip cu talie înaltă. 

Costume de baie model încrucișat

Modelele de costume de baie încrucișate impresionează prin diversele opțiuni de purtare. Șiretul sofisticat devine o atracție absolută în vacanță și pune accent pe talie. Topul captivant poate fi purtat și ca top departe de plajă sau piscină – de exemplu, cu o pereche de pantaloni largi de mătase în zilele fierbinți de vară.

Costume de baie micro

Motto-ul în această vară: mai puțin înseamnă mai mult! Microslipul acoperă doar ceea ce este necesar și este potrivit în special pentru femeile care doresc să arate mai multă piele vara. Combină slipul cu talie înaltă cu partea de sus. Fundul slipului cu croială înaltă ajută la ascunderea colăceilor de pe abdomen sau coapse și, de asemenea, face ca picioarele să pară mai lungi.

Costume de baie cu volane și volănașe

Volanele și volănașele continuă să joace un rol major în lumea modei. Astfel de costume baie sunt tendințe la modă care te însoțesc și în acest sezon. Costumele jucăușe din două piese atrag atenția tuturor vara. Culorile puternice și croielile atrăgătoare vor fi deosebit de populare în 2024. Fie că este vorba despre un top halter sau un top tip bandeau, aplicațiile de volane garantat creează un efect wow.

Costume de baie tie dye

Tie-dye sau batik se referă la diferite tehnici de vopsire care creează modele foarte individuale, abstracte, pe materialele textile. Modelele tradiționale de batik își au originea în Peru, Indonezia și Japonia în anii 70. În zilele noastre, reputația hippie a apus, iar imprimeul împodobește costumele de baie elegante, mai ales pe materiale sclipitoare.

Costume de baie cu imprimeu animal

Modelele cu imprimeuri animale sunt must-have-urile absolute pentru sezonul de vară din acest an. Imprimeurile de leopard și zebră îți trezesc pofta de călătorie și dorul de destinații tropicale și plaje pustii. Dacă culorile maro, bej și negru sunt prea monotone pentru tine, cel mai bine este să folosești tonuri puternice precum albastru sau roz.

Costume de baie model metalic

Înapoi la Party Glam-ul anilor 70! Fie pe plajă, în clubul aglomerat sau la piscina hotelului, costumele de baie cu finisaj metalic sunt adevărate atracții și îți vor rafina ținuta de plajă în cel mai scurt timp. Culorile precum bronz, argintiu și verde arată deosebit de elegante. Pentru a-ți completa look-ul glamour, poartă ochelari de soare retro și o pălărie de vară asortată.

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.