Cine e nr 1 in opozitie?


  Continua disputa – parca nesfirsita – in legatura cu privilegiul de a fi principalul partid de opzitie. Ieri,  Corneliu Vadim Tudor l-a apostrofat pe Titus Corlatean: „El spunea ca ei (PSD, n.m., C.P.) sunt singurul partid de opozitie. I-am zis sa-si vada lungul nasului, pentru ca nu noi am pus director la SRI si mai au oameni in posturi cheie. Noi suntem singurul partid autentic de opozitie”. Corlatean, la rindul lui, a spus ca e satisfacut sa observe ca PRM a ajuns sa sprijine un guvern UDMR.
  Si PSD si PRM, partidele care se lupta pentru pozitia de lider al opozitiei sprjina sau au sprijinit, simultan sau alternativ, Executivul. Pe de alta parte, si un partid si altul reclama statutul de „partid de opozitie autentic”. De aceea, problema cu privire la cine este principalul partid de opozitie din Romania este, pina la un punct, comica. 
  In orice caz, ideea de opozitia a avut, in actuala legislatura, o viata mai intensa decit niciodata in istoria noastra recenta. Ma gindesc inclusiv la jocul PD-ului, dar nu numai.  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here