Cîțu, lovit sub centură de PSD cu falsuri: ”Am scos România din topul rușinii. Facem istorie după pandemie, în economie”

Cîțu, lovit sub centură de PSD cu falsuri: ”Am scos România din topul rușinii. Facem istorie după pandemie, în economie”

mai 20, 2021 0
Premierul Florin Cîțu se află de la o vreme sub asaltul tot mai mare al știrilor false nu despre pandemie – asta ar fi deja ceva obișnuit -, ci despre… economie.
Deși datele oferite public de Cîțu nu au fost niciodată demonstrate a fi eronate, PSD și aliații săi din media continuă să răspândească fake news, cum este și cel privind inflația din România, care vezi-Doamne ar fi mai mare decât cea anunțată de autorități.
Într-o postare pe pagina sa de socializare, Florin Cîțu a demontat acest fals.
”O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație.
Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii.
Asta înseamnă guvernare pe principii liberale.
Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii.
În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de „performanță”. Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a scris primul-ministru pe Facebook.
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.