Cluburile morții. Chefurile din Capitală aruncă în aer infectările cu COVID, în plin valul trei al pandemiei

Cluburile morții. Chefurile din Capitală aruncă în aer infectările cu COVID, în plin valul trei al pandemiei

martie 21, 2021 0

În București, sunt 1.755 de cazuri noi de persoane infectate. În Ilfov, incidența se apropie de 7 cazuri la mia de locuitori, enorm!

De ce se petrece această explozie a pandemiei?

Nu doar din cauza unora ca Șoșoacă&co. Ci și din motive că unii sunt efectiv dezinteresați de viața altora. Sunt cei care nu respectă măsurile de protecție sanitară, dar și cei implicați în cazuri și mai flagrante.

Bunăoară, e plin internetul de poze de la un super-chef, care ar fi avut loc vineri seară, în clubul ”Nuba”, din Capitală.

Un utilizator facebook pe nume ”Ștefan Zaharescu” a postat pe pagina sa de socializare anunțuri și imagini despre care spune că au fost găzduite de celebrul club NUBA.

”Dar ce NUBA ăsta are altfel de legi?”, întreabă un utilizator care comentează la postarea respectivă.

”Păi de ce dracu să mergi la NUBA”, întreabă Andy Ban.

”Ca să ții rata de infectare sus. Cum de ce? Ca să ții concertele cu 2m și masca închise, teatrele, restaurantele. De-aia mergi la Nuba.”, îi răspunde Emil Ionescu.

Polițiștii au anunțat că au dat amenzi, dar legea nu-i mai sperie nici pe patronii cluburilor, nici pe clienții lor, care parcă și-au propus să devină focare ambulante de bunăvoie, fără să le pese că din cauza lor vor muri zilele următoare oameni nevinovați, unii chiar din anturajul lor.

https://www.facebook.com/StefaZaharescu/posts/10222704291389531

 

nnnn

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.