CTP despre aplauzele la demisia miniștrilor USRPLUS: ”Ce-aplaudați, mă? S-au discreditat total”

CTP despre aplauzele la demisia miniștrilor USRPLUS: ”Ce-aplaudați, mă? S-au discreditat total”

septembrie 6, 2021 1

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat anunțul făcut de Dan Barna privind ieșirea miniștrilor USRPLUS din Guvern.

Gazetarul s-a arătat indignat de circul din spatele lui Barna, cu parlamentarii USRPLUS care au aplaudat chiar înainte ca liderul USRPLUS să vorbească.

Analiza lui Cristian Tudor Popescu după demisia miniștrilor USRPLUS

Ce-aplaudați, mă? Că ați declanșat oficial criza politică, iar oamenii mor pe capete la Terapie Intensivă? Ce aplaudau ei înainte ca Dan Barna să vorbească? Eu asta comentez: aplauzele înainte de anunț.

Au fost prezentate ”realizărili” miniștrilor USRPLUS. Au uitat să mai pună o realizare: că au reușit să se discrediteze în ochii votanților lor civilizați, europeni, raționali și de bun-simț, prin semnăturile puse pe moțiunea AUR.

Mai sunt și alți votanți, ăia vor merge până la capăt cu ei indiferent ce fac, dar acest public de bun-simț care a votat cu USRPLUS e complet dezamăgit că USR a validat un partid extremist, antieuropean, care era izolat în Parlament.

Dar prin semnăturile pe moțiunea AUR au validat acest partid anti-european. L-au validat gratuit și stupid, pentru că tot au ajuns la demisiile pe care le puteau depune de la bun început, fără a mai fi nevoie de gestul fatal cu semnarea moțiunii AUR.

Dacă mai poate fi ceva normal după acest grotesc este să avem alegeri anticipate.

În orice caz, câștigătorii clari în această criză sunt PSD și AUR.

Declarațiile lui Stelian Ion că Florin Cîțu ia lumină de la Cotroceni sunt cancan, de joasă speță. Până acum, de ce nu a spus dacă știa asta? De ce ne spune abia acum chestia asta cu lumina? E jalnic!

Nici măcar domnul Barna n-a zis nimic de ”realizărili” lui Stelian Ion, atunci când a vorbit de rezultatele altor miniștri USRPLUS. De ce? Pentru că avea ce să zică, aceste realizări ale lui Stelian Ion nu existau.

PSD nu își dorește un USL în momentul de față. Cei de la PNL sunt foarte eficienți în a-și distruge imagine, prin urmare de ce să nu-i lase PSD să continue? 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.