CTP: ”Sub privirile satisfăcute ale USR&Barna, Florin Roman a fost umflat de haidamacii AUR”

CTP: ”Sub privirile satisfăcute ale USR&Barna, Florin Roman a fost umflat de haidamacii AUR”

septembrie 10, 2021 2

Sub privirile satisfăcute ale parlamentarilor USR Plus, în frunte cu dl Barna, vicepreședintele Camerei Deputaților și al PNL, dl Florin Roman, a fost pur și simplu umflat, luat de subțiori, de haidamacii AUR, i s-a smuls scaunul, s-a aruncat cu dosare în el, i s-a luat microfonul, pe care l-a înșfăcat dna Dragu, încăpreședinta Senatului, deși USR Plus a rupt coaliția pe baza căreia a primit postul.

Potrivit regulamentului, ședințele comune ale Parlamentului sunt conduse alternativ de președintele Camerei și de cel al Senatului. Precedenta ședință comună a fost condusă de dna Dragu.

Azi, era, deci, rândul dlui Ludovic Orban. Acesta s-a dus să-și facă campanie electorală în teritoriu și l-a delegat, ca înlocuitor, pe dl Florin Roman. Care avea deci toată îndreptățirea să conducă ședința.

Dar, și dacă n-ar fi avut-o, poziția sa trebuia lămurită prin discuție, prin argumente, eventual prin vot de către parlamentarii prezenți.

Nu prin intervenția SturmAbteilung, detașamentele de asalt ale AUR.

Cu acest prilej, factura fascistoidă a acestei formațiuni, care soluționează situațiile politice prin violență fizică, a fost limpede lacrimă.

Nu pot decât să vă rog să vă gândiți ce s-ar petrece într-o Românie guvernată de AUR. Împreună cu USR Plus.

Sursa: republica.ro

VoxPublica
VoxPublica
2 comments on “CTP: ”Sub privirile satisfăcute ale USR&Barna, Florin Roman a fost umflat de haidamacii AUR”
 1. Rupa Vili

  În toată istoria ta pe acest pământ și în toată educația ta morală NU ai avut curajul să soliciți drepturi pentru victimele torționarilor de la statul român .

  Azi eu sunt o victimă a sistemului de stat de torționari și nu vreți să mă sunați să faceți public cazul meu pentru a iniția o lege de reabilitare a victimelor torturii .

  Da știți să vorbiți de victimele torționarilor , de drepturi pentru victimele torționarilor cât sunt în viață nu știți să vorbiți , de onoare și demnitate nu știți să vorbiți .

  Așa a fost mereu românul , să facă greva tăcerii pentru că educația morală este foarte săracă și azi 2021 .

  septembrie 11, 2021 Reply
 2. Csaba Pataki

  Nimic, ar fi haos total, iar usr și aur sunt parteneri excelenți!!

  septembrie 12, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.