Dan Tăpălagă, atac dur la Vlad Voiculescu: ”De unde a găsit atâtea resurse de ipocrizie să facă pe revoltatul?”

Dan Tăpălagă, atac dur la Vlad Voiculescu: ”De unde a găsit atâtea resurse de ipocrizie să facă pe revoltatul?”

martie 11, 2021 1

Ministrul Sănătății are o mare problemă. A ajuns să fie atacat dur chiar de către jurnaliști care erau considerați apropiați USRPLUS, deci inclusiv lui personal.

Unul dintre ei este Dan Tăpălagă, de la G4Media.ro, care a scris un editorial foarte dur legat de cele aproximativ 7.000 de persoane care au sărit coada la vaccinare, via centrele speciale ale instituțiilor de forță.

Potrivit jurnalistului, Vlad Voiculescu este responsabil personal de această situație, alături de premierul Cîțu, ambii semnând o Hotărâre de Guvern prin care erau înființate aceste centre speciale de vaccinare.

”La numai o săptămână după ce a semnat cu mâna lui hotărârea de guvern care a așezat România pe două cozi la vaccinare, însuși ministrul Voiculescu se revoltă în gura mare: ”E jenant să avem centre separate pentru anumite instituții”.

Aici sunt două explicații posibile. Prima: domnul Voiculescu nu știa ce a semnat, dar în această situație nu prea are ce căuta în guvern. A doua: știa bine ce a semnat, dar atunci nu e clar de ce a făcut-o din moment ce i s-a părut atât de jenant? De unde a găsit apoi atâtea resurse de ipocrizie să mai facă pe revoltatul?”, scrie Tăpălagă.

Ministrul Sănătății nu și-a recunoscut implicarea în acest scandal, în schimb s-a repliat rapid ca imagine, susține gazetarul.

”Domnul Voiculescu a făcut însă altceva, cu mult talent. Când a văzut că bomba stă să explodeze, a pozat în eroul transparentizării (transparentizare de altfel extrem de necesară în acest context) publicând o serie de date, de unde a rezultat că în România există cetățeni mai egali decât alții.

Genul ăsta de ipocrizie, născută din obsesia pentru imagine, reușește să enerveze în final pe toată lumea: public, colegi de partid, de guvern, alți parteneri instituționali.

Vlad Voiculescu și-a consolidat în cele câteva luni de mandat reputația de troublemaker al guvernului Cîțu. În trei luni de guvernare a intrat în conflicte cu atât de mulți colegi, încât abia le mai ținem șirul. Cu maximă atenție la nuanțe, am realizat totuși inventarul coliziunilor lui Vlad Voiculescu cu propriul guvern. (Detalii aici)

Greu de imaginat cum va putea merge mai departe ca ministru, mereu pe contrasens cu guvernul din care face parte și cu partenerii de coaliție. Voiculescu se comportă mai departe ca un oengist, ca un veritabil politician de opoziție, foarte atent să iasă el bine din crize, lipsit totuși de fair play față de ceilalți colegi de guvernare.”, scrie Dan Tăpălagă.

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Dan Tăpălagă, atac dur la Vlad Voiculescu: ”De unde a găsit atâtea resurse de ipocrizie să facă pe revoltatul?”
  1. Avatar

    tudor florin

    Este oare corect , sa te numesc „Domnule” sau preferi „Tovarase” TAPALAGA ??? Se pare ca panglicarul de presedinte , care te – a numit ” lingator de clante ” (cind era treaz ) , ti-a vazut calitatea si dorinta ta de trepadus , avid de sperturi tip Cristoiu ,Tuca , Savaliuc si multi alti „covizi” !!! A fi jurnalist este o profesie de calitate , aceasta nefiind vreodata confundata cu cea de patriarh sau alt mameluc din religie !

    martie 11, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.