Daniel, Guvernatorul BOR

septembrie 12, 2007 0

Am o teorie. La cum il stiu eu pe Daniel, BOR-ul ar putea sa devina in citiva ani cea mai tare corporatie din Romania. Am sugerat-o si in editorialul ce apare miine (in seara asta pe net), scris cind nu se stia inca numele viitorului patriarh. Omul, ma rog, Prefericirea Sa, e un maestru al bussiness-ului, un negociator dur dar, ceea ce-l face aproape imbatabil, e discretia si stiinta de a-si construi relatii. Nu e o intimplare ca un ierarh relativ tinar, rasarit ca din neant dupa ’89 in fruntea celei mai mari Mitropolii, ajunge patriarhul unei Biserici profund conservatoare. Asta da “animal politic”. Psihiatrul Florin Tudose il compara marti seara, pe National TV, cu Mugur Isarescu. Interesant. Daca ma gindesc cit seamana din anumite puncte de vedere cele doua institutii, BNR si BOR, comparatia suna bine. (Aici unii ar gasi rapid si ceva francmasoni sau alte bazaconii).
PS. Am ris cu pofta citind pe blogul lui Costi despre cum il aseamana Gabriel Andreescu pe Daniel cu Ion Iliescu. N-am mai citit de mult o asa idiotenie cu staif! Sorry, Costi, tu n-ai nici o vina
UPDATE: Uite ce tocmai declara noul CEO (vorba lui Mihnea) ca „doreste sa faca BOR mai cunoscuta si mai prezenta pe toate planurile”. Oare ce-o fi insemnind asta?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.