Domnule Gaetan, de ce nu ati vorbit cu Nistorescu?

noiembrie 17, 2009 9

Momente antologice de umor aseara la Realitatea TV cu un personaj care aduce a clovn si care raspunde SI la numele de Victor Gaetan (co-autor al unei carti de „dezvaluiri”).
Spunea acest exotic personaj, intre altele, ca a fost primit cu bratele deschise de vamesii de la Otopeni cind a aterizat in Romania cu aceasta dubioasa carte si mai spunea ca nu a putut tipari volumul in Romania pentru ca a fost boicotat aici de „casele editoriale” care s-au temut de represalii.
Gogosi cu mac – daca imi dati voie sa evaluez in acest fel succint o asemenea declaratie!
Unu la mina: in Romania se tipareste foarte multa maculatura. O carte in plus sau una in minus in aceasta zona editoriala ar fi fost insesizabila.
Doi la mina: daca, intr-adevar, dl Gaetan ar fi intimpinat probleme cu tiparirea acestei carti nu trebuia sa apeleze la parapsihologul ala rus care schimba tensiunea, ci era suficient sa vorbeasca cu dl Nistorescu. Cred ca directorul editorial al unui ziar care a ajuns un fel de supliment zilnic al saptamanalului „Romania Mare” ar fi dat bani de la el ca sa scoata o asemenea carte. Sau ar fi vorbit in retea cu prietenul Romosan 🙂 Nu se poate sa nu il stiti pe acesta, domnule Gaetan. Dl Romosan are si domnia sa o „casa editoriala”. V-ar fi ajutat, probabil.
P.S. Altfel, m-a amuzat aseara un moment din prima parte a „Orei de foc” de la RTV, cu Nistorescu si Boureanu protagonisti. Latraul lalait Nistorescu si-a inghit coltii si vorbele cind Boureanu i-a amintit parca de un dosar despre…o zebra si niste tineri pe care  fostul ziarist era sa ii omoare.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
9 comments on “Domnule Gaetan, de ce nu ati vorbit cu Nistorescu?
  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar
  7. Avatar
  8. Avatar
  9. Avatar
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.