După Messi, Ronaldo? Italienii știu deja destinația lui CR7, dacă a doua bombă va exploda pe piața transferurilor

După Messi, Ronaldo? Italienii știu deja destinația lui CR7, dacă a doua bombă va exploda pe piața transferurilor

august 24, 2021 0

Cu o săptămână până la închiderea pieței transferurilor, Juventus încă nu știe dacă va putea conta pe Cristiano Ronaldo pentru acest sezon. Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat: rezultatul posibilului efect de domino, cu Kylian Mbappé ca protagonist, a durat până în ultima săptămână a pieței de transferuri.

Portughezul este încă o opțiune pentru PSG, în cazul în care Kylian pleacă la Madrid. În plus, managerii „bianconeri”, au deja de luni de zile și înlocuitorul lui Ronaldo: Gabriel Jesus (Manchester City), brazilianul atacant al campioanei Angliei.

Cu toate aceste, City duce deja de ceva timp bătălii grele pentru aducerea lui Harry Kane. Negocierea cu Tottenham este foarte complicată, iar Cristiano reprezintă o alternativă pentru Pep Guardiola. De fapt, au și existat deja contacte.

După cum a dezvăluit Coriere dello Sport, Ronaldo a vorbit la telefon cu portughezii din echipa lui Pep Guardiola.

Informațiile din Gazzetta dello Sport

Conform celor publicate marți de „La Gazzetta dello Sport”, destinul lui Cristiano Ronaldo este clar, deocamdată: dacă va fi un transfer, acesta va fi la Manchester City. Totuși, spune celebra publicație de sport, „ un rămas bun de la Juventus este foarte puțin probabil” în acest moment, din cauza complicațiilor date de negocieri (sumele de transfer, salariul jucătorului, compensații etc.

Există îndoieli cu privire la convieșuirea dintre fotbalul lui Ronaldo și Guardiola, dar există totuși această posibilitate, iari jucătorul însuși a fost informat despre clubul englez și despre Pep. Peste o săptămână, vom ști dacă va exista o surpriză sau dacă fiecare va rămâne acolo unde se află.

Dar ceea ce confirmă informațiile publicate de italieni este că Cristiano vrea să părăsească „Juve”.

Cu toate acestea, patronii clubului din Torino vor ca el să rămână. Doar cluburile engleze care joacă în Liga Campionilor ar putea deveni posibile destinații.

Jorge Mendes continuă să pistoneze

Dacă Harry Kane nu ajunge însă la City, Guardiola ar putea închide piața fără atacantul de la Tottenham pe care îl dorește atât de mult.

Conștient că în 2020-2021 a ajuns la un pas de Liga Campionilor, fără un centru-atacant ca Harry Kane sau Ronaldo, Pep vrea ca un nou număr ‘9’ să ofere ce i-a lipsit pentru cucerirea marelui trofeu.

Dialogul dintre impresarul Jorge Mendes și „Cetățeni” a avut loc din cauza altor acorduri cu clienții agentului care îl are în portofoliul său și pe CR7. Potrivit ziarului italian, s-a vorbit despre multe lucruri, printre care se numără posibila plecare a lui Ronaldo de la „Juve”.

Nu a început sezonul împotriva lui Udinese

Azi, Ronaldo este probabil să rămână la Juventus Torino. Cu toate acestea, în Italia nimeni nu exclude că pot exista surprize în ultimele zile.

Trebuie amintit că Ronaldo a început sezonul ca înlocuitor, într-un mod surprinzător și neașteptat, în această duminică, în premiera „Juve” împotriva lui Udinese. Ceva absolut neobișnuit și care, cu excepția accidentărilor, nu se mai întâmplase din 2005, într-un prim meci de ligă.

Cristiano a aplaudat golurile lui Juve, a glumit cu Pinsoglio pe bancă, i-a dat indicații lui Bernardeschi și l-a îmbrățișat pe Allegri înainte de a intra pe teren, arătând că există o înțelegere între el și antrenor.

Acum rămâne de văzut dacă acesta va fi doar un mod mai politicos de a-și lua rămas bun de la trei sezoane de lumini și umbre în Torino.

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.