Fostul preşedinte Iliescu se inspiră din acest blog

februarie 7, 2008 0

Fostul preşedinte Iliescu se inspiră din acest blog

Dl Ion Iliescu se inspiră, citîndu-mă corect, din blogul meu. Adică a preluat cîteva dintre principiile convieţuirii la blog pe care vi le-am propus cu cîteva postări în urmă şi cu care defilează şi d-sa. Cînd mi-a atras cineva atenţia, mi-am zis „Hait, decanul de vîrstă al bloggerilor autohtoni (nu erau chiar cuvintele astea, dar să zicem), îmi dă peste picioare, ca răspuns la ironiile mele (iarăşi nu erau chiar cuvintele astea) că a trecut la comunicarea pe blog. Mă uit pe blogul confratelui – „Leapşa”, zice dublul preşedinte şi ceva al României. Încerc să mi-l imaginez, pe deasupra metaforei. Cu tot respectul mă apucă rîsul.

Bag de seamă că, după ce le citează, dl Iliescu revine la „Principiile de convieţuire la blog”, ceea ce mă face să cred că administratorul de blog al fostului preşedinte şterge din greu mesaje neconvenabile. Or, dacă dl Iliescu ar citi şi postările dvs, ar remarca un lucru, că aici e vorba de o negociere, nu de un ucaz pe care vi l-am dat.

PS. Acum cîteva minute, l-am auzit pe preşedintele Băsescu, la TVR1, că Ion Iliescu şi Adrian Năstase sînt cei care conduc, de fapt România, prin intermediul guvernului Tăriceanu. Voi reveni.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.