Hop si BOC! Bonus cu 2XPlesu

ianuarie 9, 2008 0

Liderul PD-L ii recomanda lui Calin Popescu-Tariceanu sa „mediteze” de citeva ori atunci cind face o nominalizare pentru functia de ministru. „Din nefericire, observatiile facute de presedinte – si o spun cu sinceritate – si-au avut rostul”, a zis azi primarul de Cluj.
Nu sint critic in legatura cu ceea ce a spus Emil Boc, vizavi de reactia lui Traian Basescu la nominalizarea Noricai Nicolai ca Ministru al Justitiei. Sint doar amuzat. Parca il si vad pe dl Boc cum apare dintr-un buzunar al lui Traian Basescu, isi aranjeaza cravata, isi potriveste ochelarii, isi drege glasul si cum spune cu voce tare, ca un ecou la glasul presedintelui: „Din nefericire, observatiile facute de presedinte – si o spun cu sinceritate – si-au avut rostul”.
Cind era deputat, Emil Boc avea mult mai multa imaginatie.
BONUS: Azi, in noua formula a „Adevarului literar si artistic„, cu Mircea Vasilescu-senior editor si Cezar Paul Badescu-redactor-sef, debuteaza nu o rubrica, ci doua, semnate „Plesu”. Prima – un fel de cronica despre televiziune – e tutelata de Andrei Plesu. A doua – intitulata „Cronica de moravuri” – e scrisa de fiul lui Andrei Plesu, Matei. Care scrie foarte bine. Parerea mea!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.