Jurnal din România normală

Jurnal din România normală

august 30, 2021 1

6 august 2021!

L-am cunoscut pe inimosul și bunul profesionist, domnul doctor ortoped Pompiliu-Adrian Gușe de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Cum s-a întâmplat? Dimineața, la h 8:44 sună telefonul. Era Adrian partenerul meu de viață din ultimii 20 de ani. El locuiește permanent de 11 ani la căsuța bătrânească pe care am cumpărat-o într-o comună din județul Giurgiu aflată la 60 de km de București.
Vești proaste! Și-a fracturat piciorul stâng alunecând pe o pantă a dealului din apropierea căsuței când cobora la vale. Plouase puțin peste noapte, iar faptul că terenul era alunecos nu se observa sub iarba care era deja uscată.
Un prieten din București m-a ajutat să mergem cu mașina lui să îl ducem pe Adrian la spital în Giurgiu. Noi încă mai speram să fie doar o entorsă și nu o fractură.

La ortopedie era de gardă dl. dr. Pompiliu-Adrian Gușe, șeful secției de ortopedie care după radiografie a dat verdictul: fractură tibie.
Era necesară operația care s-a făcut luni 9 august 2021. Operația a reușit, iar Adrian a fost externat peste 7 zile cu pronostic favorabil urmând să respecte recomandările de la externare.

Împreună cu Adrian le mulțumim dlui dr. Pompiliu Adrian Gușe, dlui dr. Țepeluș (ATI), întregii echipe de la secția de ortopedie și a Spitalului Județean Giurgiu pentru posibilitatea de a întâlni buni specialiști în medicină și oameni de omenie. De multe ori ni se pare că normalitatea este tot mai rară în România, dar nu e cazul să ne pierdem speranța. Am întâlnit de curând normaliatea la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

România normală încă mai există și nu avem voie să o lăsăm să dispară!

Ildiko Bădescu
Ildiko Badescu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.