Mălin Bot, atac devastator la Marian Godină: ”A luat bani mulți de la televiziunea lui Dan Voiculescu”

Mălin Bot, atac devastator la Marian Godină: ”A luat bani mulți de la televiziunea lui Dan Voiculescu”

iunie 21, 2021 0

Jurnalistul civic Mălin Bot îl atacă dur pe Marian Godină, polițistul brașovean devenit foarte popular după ce s-a luptat de unul singur cu caracatița de tip mafiot din Poliție.

Gazetarul a postat pe paginile sale de socializare mai multe materiale în care îl acuză pe Godină că a devenit un fel trompetă a unor clanuri controlate de ”greuceni” din politică și afaceri.
Mălin Bot publică și facsimilele unor documente în care apare numele lui Marian Godină, sumele încasate de acesta și plătitorii, printre care Antena Group.

Postarea lui Mălin Bot despre banii încasați de Marian Godină

”(…) Godină mai încasează sume consistente de la o mare firmă de publicitate legată de Guvernul Adrian Năstase și o altă firmă fondată de Carlo Burci.
Acel Carlo Burci menționat de DNA în dosarul Dragnea, atenție, exact ca intermediar a unor campanii de PR împotriva mișcării #rezist pentru care Guvernul Grindeanu se angaja să achite 250.000 de dolari pe lună.
Detalii despre Burci și Dragnea, aici: https://malinbot.wordpress.com/…/cristian-burci…/
Ca să știți ce bani și interese sunt în spatele activității de ”influencer” a polițistului care nu mai e polițist, este un vector de PR și marketing online pe bani serioși.
Declarația de avere, aici:
cautare: Marian Godina
Dar, mai ales ca să înțelegeți de ce și-a schimbat Godină brusc atitudinea și a început să mă denigreze cu punctajele PSD, acum ceva timp. Cam exact după ce și-a diversificat astfel veniturile.
Aici puteti citi denigrările lui Godină: https://mariangodina.ro/bot-pune-bot-cand-unii-nu-pun…/
Conform declarației de avere depusă de Godină, acesta a încasat sume importante de la televiziunea infractorului Dan Voiculescu și de la unul dintre cei mai puternici actori din piața de publicitate, McCann Erikson, firmă controlată de personaje legate de Andrian Năstase și Bobby Păunescu, mogul al Cartelului Mafia Media și miliardarul din spatele AUR.
Despre Antena 3 și infractorul Voiculescu nu este nevoie să mai spun nimic.”
Vă las acest link important in acest context: https://www.youtube.com/watch?v=2eA8RQuoYHE&t=82s
Despre McCann Erikson însă nu se știu câteva lucruri importante. Firma este deținută și controlată Enoiu Valentin Bogdan, asociat cu Dersidan Dorin. Enoiu este asociat în mai multe firme cu generalul-politician PSD Ilie Năstase, însă cea mai importantă informație în acest context este legătura cu Guvernul Adrian Năstase.
Iată ce scria Hortnews despre Enoiu Bodgan: â
”Considerat de catre membrii fostului partid de guvernamant un „specialist in evenimente”, Bogdan Enoiu – personaj al carui nume se confunda cu reputata agentie de publicitate McCann Erickson – a acceptat sa fie „regizor”, „in calitate de persoana fizica”, al unor momente delicate din viata partidului de guvernământ (PSD), el aparand deseori in anturajul unor oameni politici importanti ai acestei formatiuni politice.
Din cauza legaturilor sale cu fostul partid de guvernamant, seful McCann a fost pomenit in scandalul stenogramelor PSD atunci cand ex-ministrul Agathon ii raporta lui Adrian Nastase (stenograma Delegatiei Permanente a PSD, din 22 martie 2004) ca pentru „ambientarea” evenimentului „Primavara Baladelor social-democrate” a apelat la… Enoiu.
Desi Enoiu sustine ca ajutorul pe care l-a dat PSD nu a ajutat McCann sa obtina contracte de publicitate de la anumite institutii, in contul companiei au intrat direct sau indirect bani publici. La ora actuala, unul dintre clientii mari ai McCann este Loteria.
Insa Enoiu sustine ca intelegerea pe care McCann a parafat-o cu Loteria n-a avut spate politic.
„Specialist in evenimente”, Enoiu – al carui nume se confunda cu McCann, a ajutat PSD „in calitate de persoana fizica, nu de sef al McCann”, in mai mule momente delicate din viata acestui partid (n.r.
– Congresul Extraordinar in care Adrian Nastase a fost delegat sa candideze la presedintie, consilierea lui Mircea Geoana, Mihai Tanasescu, Adrian Nastase, organizarea evenimentului „Primavara Baladelor social-democrate” etc). In ciuda evidentelor, oficialul McCann a sustinut ca implicarea sa alaturi de fostii guvernanti n-a ajutat compania pe care o conduce sa obtina contracte publice.
Dersidan Dorin, partenerul lui Enoiu, este asociat cu Bobby Păunescu, mogulul Cartelului Mafia Media de la B1 Tv și miliardarul din spatele AUR.
https://youtu.be/2eA8RQuoYHE
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.