Mesajul lui CTP pentru militanții ”antivacși”, anti-mască, Trump-iștii QAnoni și ”conspiraționiștii COVID-ului”

Mesajul lui CTP pentru militanții ”antivacși”, anti-mască, Trump-iștii QAnoni și ”conspiraționiștii COVID-ului”

mai 15, 2021 0

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis un mesaj tuturor celor care și-au bătut joc vreme de un an și ceva de eforturile medicilor de a salva vieți în secțiile COVID, care au încurajat populația să nu ia boala în serios și să se infecteze, ba chiar să moară.

CTP a comentat la Digi 24 pe tema eliminării restricțiilor, urmare a scăderii ratei de infectare după succesul campaniei de vaccinare, cum ar fi neobligativitatea purtări măștii în spații publice.

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu despre ”senatoarea Cascada Urlătoarea”

  • „(…) Gândul meu se îndreaptă în aceste momente către cine? Eu nu sunt creștin, dar probabil sentimentul este creștinesc. Către toți antivacșii, către toți antimască, toți conspiraționiștii covidului, care un an și ceva au avut un sens în viață. Oamenii ăștia au fost și ei cineva vreme de un an și ceva.”
  • ”S-au simțit importanți. Au fost mai deștepți decât noi, ăștia, botnițarii, ăștia care s-au înțepat, ei au fost deștepți, dom’le – nu mă prostiți voi pe mine!”
  • ”Și acum? Acum cred că vor cădea într-un soi de depresie, cum s-a întâmplat cu indivizii ăia, QAnon, din America, organizația de conspiraționiști frizând demența, în clipa în care Trump nu a reușit să întoarcă rezultatul alegerilor, în care nu a venit cu armata să-i aresteze pe congresmeni. Nu. Și atunci, întrebau pe net: Și noi ce facem acum? What we gonna do now? Acu’ ce facem? Nu mai avem niciun scop în viață”
  • „Ei, cam asta se va întâmpla acum cu toți cei pe care i-ați văzut și i-ați auzit în anul acesta, purtătorii de goarne. Ce-o să mai facă de pildă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea? Ce mai spune, ce mai face, ce clădire mai asediază acum din Capitală?”
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.