Mizilicul aparent: Nastase si Iliescu

iulie 7, 2008 0

Nici nu am apucat sa incerc a ghici cine ar fi cel mai bun contracandidat pt Ion Iliescu la uninominal, sau cine si-ar incerca puterile contra lui, ca bunicuta se gandeste acum la retragere. Tot in retragere bate si Adrian Nastase, care vrea sa-i reprezinte pe cetatenii din Mizil si imprejurimi…
Aparent, doi pasi inapoi pt PSD, un mizilic ar zice unii… Dar este o masura de adaptare la mediu. Iliescu nu va mai contabiliza nici o infrangere pe langa cea suferita in fata lui Constantinescu, iar Nastase isi va asigura prelungirea mandatului de parlamentar. Sunt ochiurile plasei uninominalului. Nastase va avea aceeasi legitimitate indiferent daca va fi ales la Mizil sau la Bucuresti.
P.S. Am vazut interesul manifestat pentru „cenzura mea”. Unii dintre cei banati au continuat sa trimita injuraturi, chiar daca intrau in spam. Altii m-au contactat pe mail si au promis ca nu mai fac si ca vor respecta regulile casei. Cel mai probabil, pana la proba contrarie, voi ridica banarea pentru acestia din urma. De asemenea, am vazut si indignarea fata de publicarea IP-urilor celor ce au incalcat regulile. Cred ca am gasit si aici o varianta de mijloc.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.