Năstase-jr. și iubita își fac un camping, nu la Cornu, ci la… Corbu. ”Amerindienii” din Rezervația Deltei Dunării

Năstase-jr. și iubita își fac un camping, nu la Cornu, ci la… Corbu. ”Amerindienii” din Rezervația Deltei Dunării

mai 19, 2021 0

De când a încercat să se împuște în gât înainte de a merge la închisoare, Adrian Năstase a trecut în planul doi al scenei publice. Ispășirea pedepsei l-a schimbat și ca atitudine, și ca om.

Dar discreția sa nu i-a răpit prosperitatea familiei.

Dimpotrivă, cei doi copii ai săi o duc din ce în ce mai bine, parcă direct proporțional cu tăcerea fostului premier PSD din vremea lui Ion Iliescu.

Unul dintre cei, Mihnea, apare mai nou în public drept un viitor mare investitor nu la Cornu, în Prahova, unde se află celebra reședință de lux a lui Adrian Năstase, ci la … Corbu, în Delta Dunării.

Proiectul de la Corbu este derulat pe două societăţi comerciale, deţinute de Mihnea Năstase şi Corina Corolevschi, supranumită ”Prinţesa Constanţei”. Cei doi au ridicat aici un complex turistic de inspiraţie amerindiană, scrie Click.

Iubita lui Năstase-jr este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, fiica lui Constantin Corolevschi, cunoscut pentru afaceri  în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale.

În prezent, Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, este consilier politic la Delegaţia Socialistă din Parlamentul European.

Proiectul de la Corbu se numeşte TeePee Corbu şi este compus din mai multe module, cu o zonă tip restaurant pentru servit masa, ring de dans, parcare, şi o zonă de odihnă cu corturi, conform constanta.info.

Plaja Corbu este una dintre ultimele plaje virgine de pe Litoralul Românesc, fiind inclusă în Rezervaţia Deltei Dunării.

Plaja este foarte lată, dar nu este amenajată. În apropiere nu se găsesc magazine sau restaurante şi este interzisă camparea cu corturi sau cu rulote la mai putin de 100 de metri de malul apei, fiind o arie naturală protejată.

Plaja Corbu

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.