Neamtul presedinte

martie 7, 2009 0

Ceea ce sustin de ceva vreme este pe cale de a deveni realitate. Intr-un interviu care va fi publicat in Cotidianul, un important lider PNL afirma ca partidul il poate lua in considerare pe primarul Sibiului ca si candidat la prezidentiale.
<<Întrebat dacă este posibilă şi susţinerea unui candidat din afara partidului, Teodor Meleşcanu a menţionat că, ţinând cont de faptul că obiectivul PNL îl reprezintă schimbarea lui Traian Băsescu, nu crede că există „un impediment de principiu faţă de o asemenea soluţie”, dar că i se pare destul de delicat să se găsească „un candidat din afara partidului, sau din afara partidelor care să fie capabil să intre în competiţie cu şanse”.
Referitor la eventuale nume surpriză pentru prezidenţiale şi întrebat dacă primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, poate fi un potenţial candidat al PNL la Preşedinţia României, vicepreşedintele liberal a afirmat: ”Klaus Johannis este un politician cu o imagine foarte bună.
Da, ar putea să fie (…) In condiţiile în care există şanse ca prin el să se realizeze obiectivul nostru de a câştiga alegerile prezidenţiale, de ce nu”.>>

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.