Planul lui Năsui. A premeditat blocarea Capitalei, amenințându-și consilierii: votați bugetul, vă pierdeți funcția!

Planul lui Năsui. A premeditat blocarea Capitalei, amenințându-și consilierii: votați bugetul, vă pierdeți funcția!

aprilie 28, 2021 1

Încep să iasă la iveală detaliile planului USRPLUS de sabotare a bugetului Capitalei. Doru Oprea, pe care mulți îl consideră ”eroul din 10 august” (a fost rănit în urma atacului jandarmilor la adresa manifestanților pașnici), a intrat pe pagina de socializare a Manuelei Mureșan, consilieră USRPLUS la București, unde a avut un dialog despre iresponsabilitatea imensă de sabota viața locuitorilor din cel mai mare oraș al României, doar din interes politic de grup (răzbunarea USRPLUS pe PNL).

 

Doru Oprea, care reproșează conducerii USRPLUS că batjocorește românii la guvernare, a fost rănit în 10 august 2018 de forțele PSD

La un moment dat, respectiva consilieră a ”dat din casă”, dezvăluind practic planul conducerii USRPLUS pe București, în special al lui Claudiu Năsui, de a arunca în aer Bucureștiul:

”Doru Oprea, eu am votat abținere, pentru că am primit azi-noapte decizia BM-urilor reunite să nu votăm bugetul dacă… Dacă votam ”pentru” acum, se convoca BM pentru excluderea mea (…)”.

Incredibil! Așadar, Claudiu Năsui a transmis clar mesajul de amenințare (având probabil acordul lui Barna și Cioloș) pe adresa consilierilor de la Capitală: votați bugetul propus de Nicușor Dan, vă pierdeți funcțiile!

Așa ceva este un act de șantaj și iresponsabilitate imensă, deoarece transmite mesajul că lovirea partenerului politic de la guvernare este mai importantă decât viața bucureștenilor.

Mai grav, la o altă postare, pe alt cont, o utilizatoare care reproșează USRPLUS acest comportament absolut iresponsabil este pur și simplu amenințată și înjurată pe față după model AUR (vezi mesajul final).

”Dezbate tu cu mă-ta și o rangă-n cap, aiuristo”, sună agresiunea semnată de Livia Georgiana, probabil fană a USRPLUS, capabilă de o violență marca AUR, așa cum evoca jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

”Eu sunt tocit. În atâția ani de zile am fost făcut că sunt cu liberalii, că sunt cu pesediștii, că sunt cu useriștii… Stați puțin, că ultimul răcnet, înainte de acum că sunt cu liberalii, a fost că sunt neo-marxist, domne. Sunt cu USR-ul. Astea au fost înjurăturile principale de pe internet, la adresa mea. Acum, sigur că s-a mutat. Au venit cohortele – și sunt pe net, ale USR-ului. Și, iar ceva care îmi dă fiori. Sunt mulți dintre ei – și asta am spus-o de acum doi ani – că seamănă la limbaj cu AUR, printre susținătorii USR PLUS. Adică amenințări, înjurături pestilențiale. O minoritate foarte prezentă care apără cauza.

Ce mi-a dat această senzație de frig este capacitatea acestor tineri de a repeta ca niște automatoni, toți, aceleași lucruri. De dimineață s-a dat de la partid – „Premierul este imatur”. „Nici măcar nu s-a consultat”. „A luat această hotărâre fără să ne anunțe”… Fraze tip, standard, pe care fiecare dintre ei le-a pronunțat.

Asta e teribil. De aceea eu n-am fost membru al niciunui partid, începând cu Partidul Comunist. N-am fost capabil. Am această neputință. N-aș fi putut vreodată ca în loc să-mi exprim părerea mea despre realitate, așa cum o văd eu în momentul respectiv, să livrez ceea ce mi s-a spus de la partid. Ăsta e „punctajul”, cum se numește el, și astea sunt lucrurile pe care le spui.

Unii dintre ei și zâmbeau. Domnul Dragoș Pâslaru, care vorbea de la Bruxelles, doamna Cristina Prună… Deci vorbeau, zâmbeau când spuneau lucrurile astea, „punctajul”, băgau textul, punctajul, zâmbeau, domne. Zâmbeau!”, a comentat CTP la Digi 24 pe seama primei crize provocate de USRPLUS: cererea de demisie adresată premierului Cîțu, în plină pandemie.

 

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Planul lui Năsui. A premeditat blocarea Capitalei, amenințându-și consilierii: votați bugetul, vă pierdeți funcția!
  1. Avatar

    Marius

    Pai pare ca PNL e cu probleme din ce zice consilierul USR – iar vor sa sifoneze niste bani.

    aprilie 28, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.