Oameni buni, eu cred ca….

februarie 14, 2008 0

…o sa vina, in curind, primavara.
In primavara asta, desi e urgent si vital, e putin probabil, insa, poate ca in primavara urmatoare vom avea o dezbatere mai intensa despre actuala Constitutie a Romaniei. Cu alte cuvinte, o dezbatere despre unul dintre nodurile majore ale momentului care trebuie sa fie dezlegate.
Pina atunci, cu toata responsabilitatea, va invit sa urmariti cu mare atentie de fiecare data ceea ce spune dl Ioan Stanomir. Nu sint multi cei care vad cum stau lucrurile dincolo de suprafata lor; sint si mai putini cei care sint capabili sa vorbeasca despre ele si foarte putini aceia care o pot face atit de convingator precum o face profesorul de drept cu care am facut un interviu in Cotidianul de astazi. Aici!
Asta cu primavara e mai mult decit o chestiune de credinta – e o certitudine.
PS. Cind N. Sarkozy a venit in Romania, presa de la noi a fost foarte atenta cu tocurile de la pantofii lui si ar fi vrut sa o aiba alaturi pe Carla Bruni (care, a propos, are o serie de cintece minunate. Iata un exemplu aici! Si inca unul, aici!). Unii gazetari, inclusiv pentru motivul ca ar avea ceva „asemanari de familie” cu Traian Basescu, l-au luat si la misto. Cel putin chestiunea cu un probabil „parteneriat strategic” intre Romania si Franta ar fi meritat mai multa atentie si mai multa seriozitate. Citesc acum autobiografia – ajunsa la editia a doua in lb romana – presedintelui Frantei. Daca aveti timp si disponibilitate, merita sa cititi citeva zeci de pagini din ea. Sau chiar toata cartea – are cam 250 de pagini. Veti descoperi un personaj cel putin interesant. Amanunte minimale despre aceasta carte, cititi aici!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.