Oprescu presedinte ?!

iulie 4, 2008 0

„Sorin Oprescu nu numai ca va castiga presedintia Romaniei dar va intra in istoria Romaniei ca singurul Independent care a castigat cea mai importanta functie in stat.”
Da, da… profesorul cu dosarul masluit, doctorul cu slugi… si mai nou primarul pe care sexul rostogilt in vorbe smecheresti, pentru ciutaci, l-a dat de gol,  vrea sa candideze la presedintie. Dupa ce s-a luat in gura cu buldogul, acum parca prevad o lupta la cutite, ca intre pirati. Anuntul este pe blogul sau.
Numai ca doctorul, desi se lauda ca opereaza cu mainile curate, tot la practici murdare recurge. La fel cum slugile i-au falsificat documentele din dosarul de profesor universitar, acum alte slugi il ridica-n slavi si ii anunta candidatura. Pentru ca, nici dosarul de profesor si nici blogul lui Sorin Oprescu nu sunt realizate de Sorin Oprescu… Logic, nu?
Am scris in urma cu cateva saptamani ca triumful lui Oprescu reprezinta triumful bucurestenilor sedusi de comunismul incognito. Textul si argumentatia, aici. Explicatia s-ar putea extinde la nivel national in cazul unei candidaturi la prezidentiale a independentului de forma si fara fond, ceea  ce l-ar putea duce in turul 2.
Numai ca, in eventualitatea unei finale Basescu-Oprescu, Basescu are un avantaj: a recunoscut inca din 2004 ca este comunist.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.