Profesoară de 55 de ani din Bihor decedată după ce a făcut a doua doză de vaccin Moderna

Profesoară de 55 de ani din Bihor decedată după ce a făcut a doua doză de vaccin Moderna

martie 13, 2021 0

Un nou caz controversat legat de vaccinare apare imediat după criza legată de loturile de vaccin AstraZeneca oprite de la administrate după suspiciunea că provoacă mai multe reații adverse cu cheaguri de sânge.

O profesoară, fost director de școală din județul Bihor, a murit imediat după ce i s-a administrat a doua doză de vaccin anticovid Moderna. Soțul ei susţine că femeia, în vârstă de 55 de ani, a avut reacții adverse grave similare cu cele ale otrăvirii.

„Se plângea, după prima doză de vaccin, că îi este frig. Un cadru medical a spus că este posibil ca organismul să se fi luptat. Nu erau frisoane, ci senzații de frig. Înainte de rapel, în ultimele două săptămâni, a avut mai multe dureri, le-am pus pe seama unei crize de fiere.

În dimineața rapelului nu s-a simțit bine, dar în cursul zilei a putut mânca, a mers la rapel și le-a spus medicilor, iar aceștia au considerat că poate face vaccinul. Și eu am făcut tot Moderna”, a spus Vasile Bunea, la un post TV, soțul profesoarei, citat de realitatea.net.

Totuși, în ciuda afirmațiilor de mai sus, nu există până acum o confirmare oficială că profesoara a murit din cauza vaccinului sau din alt motiv medical.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.