PSD in clocot. Mele a avut dreptate!

septembrie 4, 2007 0

Social -democratii traverseaza o criza careia e greu  sa ii gasim in istoria lor de partid un termen de comparatie. Pretextul neintelegerilor care au dus la trosnelile dintre liderii acestui partid – unele, deja notorii, altele, aflate „pe surse”- e dat de motiunea de cenzura pe care PSD, doar o parte din PSD, ar vrea sa o depuna in aceasta luna impotriva actualului Executiv.
Din punctul meu de vedere, PSD mai are resurse suplimentare de scandal si, pe cale de consecinta, mai are de unde sa scada. In plus, cred ca doar un miracol mai poate face ca Mircea Geoana sa isi mentina scaunul de numar unu in viitorul imediat.
Si, da, desi a spus-o picant, trebuie sa ii dau dreptate lui T Melescanu: „Situatia PSD este foarte dificila: ori intra-n rahat, ori se fac de rahat. Daca nu prezinta motiunea, intra intr-un rahat foarte mare. Daca o depun insa, iar ea pica sau trece, va informez respectuos ca intra intr-un rahat si mai mare”. 
PUBLICITATE. Urmariti si citi cartile acestui scriitor cu care am facut un interviu in Cotidianul de astazi. Aici! Catalin este unul dintre cei mai bine cotati scriitori romani peste hotare. Dati o cautare pe google si sint sigur ca imi veti da dreptate.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.