Radu Moraru cheamă ”poporul” la arme, moarte prin COVID și cere unirea Diplan-Șoșoacă-Simion

Radu Moraru cheamă ”poporul” la arme, moarte prin COVID și cere unirea Diplan-Șoșoacă-Simion

aprilie 11, 2021 0

Patronul televiziunii conspiraționiste Nașul TV continuă delirul implacabil, dar și iresponsabil. Practic, ultimul său mesaj adresat ”poporului” de a ieși la proteste este o invitație indirectă la moarte prin infectare cu COVID, știut fiind faptul că noul coronavirus ucigaș se transmite masiv de la pozitivi asimptomatici prin aerosoli inspirați de cei apropiați.

Într-o emisiune recentă pe postul său TV (tolerat în mod suspect de CNA), Moraru a sugerat chiar un lucru apocaliptic: cei care se opun măsurilor de combatere a pandemiei să se… înarmeze!

Abil mânuitor al cuvintelor, n-a spus-o direct, ci în direct, ”cu mantă”:

„Noi suntem o forță chiar dacă nu suntem înarmați!, a rostit Radu Moraru sugestia ca pasul următor în lupta cu ”dictatura Iohannnis-globaliști” să fie glonțul pe țeavă.

Redăm mai jos principalele mesaje periculoase pentru viața românilor și stabilitatea României transmise de patronul Nașul tv, preluate de pe ziaristii.com

* „O știre: «Papa Francisc solicită nevoia de guvernare globală» – adică să vină toți nebunii ăștia planetari să ne conducă – «și de vaccinuri universale, potrivit scrisorii trimise către Summit-ul financiar» globalist. Adică, ce sunt aceste vaccinuri universale? Ce spunea Bill Gates: că vom face vaccinuri toată viața, contra tuturor bolilor. Dar nu ne garantează nimeni că nu le vom face.”

* „Altă știre: «Cei care vor fi vaccinați complet împotriva Covid» – nu știm ce e aia complet – «vor avea mai multe libertăți decât cei care nu s-au vaccinat, anunță ministrul german al Sănătății, Jens Spahn».”

* „Timpul e foarte scurt. E vorba de câteva luni și apoi s-a închis de tot fereastra de oportunitate. Și n-o să mai avem ce face. S-ar putea nici să nu mai putem vorbi la televiziune – atât de dură va fi această dictatură.”

* „N-am avut o asemenea dictatură opresivă sub Ceaușescu decât pe ici, pe colo, nu cu întreg poporul.”

* „Eu fac un pas în spate și spun: oameni buni, ca să nu fie nicio discuție că Radu Moraru vrea nu știu ce (…), n-am să vin la miting, n-am să țin vreun speech, tocmai pentru că nu vreau să se spună că vreau să folosesc acest miting. Îi rog pe toți românii să participe. Dar eu, ca să fiu acest liant al unității, chem pe acești foști parteneri, actuali parteneri, pe alți parteneri care vor să ni se alăture, să ne unim odată!”

* „Ne-am săturat, și poporul n-are nicio vină. Poporul care ne susține pe toți – că vorbim de Diana (n.r. – Șoșoacă), că vorbim de George (n.r. – Simion) sau vorbim de Pompiliu (n.r. – Diplan) și de toți ceilalți – poporul n-are nicio vină că noi suntem împărțiți. Până la urmă, e același popor care a înțeles și iese în stradă. Cuțitul a ajuns la os. Funia e deja la gâtul nostru.”

* „Să scriem istoria împreună! Și eu vreau să fiu acest mediator! Am construit o platformă civică, radumoraru.ro, unde foarte mulți voluntari lucrează de luni de zile la un proiect de urgență, la un proiect de țară. Avem televiziune liberă, avem programe. Cred că pot să fiu un negociator bun între toate părțile, ca să vină la această masă. Nu avem timp să dormim și să ne mai certăm.”

* „Noi suntem o forță chiar dacă nu suntem înarmați! Pentru că noi suntem mulți și ei sunt puțini.”

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.