Șoc în Italia: marele Bonuci (Juventus Torino), acuzat că presa jucători în vestiar să schimbe agentul

Șoc în Italia: marele Bonuci (Juventus Torino), acuzat că presa jucători în vestiar să schimbe agentul

mai 19, 2021 0

Leonardo Bonucci nu va putea juca în finala Cupei Italiei în această seară, dar problema lui la genunchi nu este singurul necaz pentru el în aceste zile.

După cum a relatat ziarul „Il Messaggero”, secția de investigații penale a Federației Italiene de Fotbal a deschis o anchetă asupra activităților World Soccer Agency  a lui Alessandro Lucci, reprezentant al apărătorului italian de la Juventus Torino.

Lucci este acuzat că „a cumpărat” jucători cu presiuni și promisiuni, o problemă care a implicat agenții lui Kulusevski, Castrovilli și fostul reprezentant al Scamacca.

Potrivit plângerii „Assoagenti”, Lucci l-a folosit pe celebrul fundaș al lui Juve pentru a convinge alți jucători să-și schimbe agentul, cu „mesaje constante, promisiuni de îmbunătățire a contractelor și, de asemenea, câștigarea unui loc în echipa națională italiană”.

Bonucci, potrivit acuzațiilor, a fost însărcinat cu „presarea” coechipierilor săi să se mute la World Soccer Agency, dar nu a fost singurul personaj implicat în acest tip de operațiune.

Presupusa promisiune ca jucătorul care ar fi schimbat agentul ar fi beneficiat de o chemare la echipa Italiei, dacă ar fi confirmată, ar implica și federația italiană de fotbal (FIGC), iar ancheta efectuată de parchetul federal s-a născut și din acest motiv.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.