TBasescu vinde idei cu sotia. Plus fotbal

ianuarie 10, 2008 0

Chirurgie cu laser pe trupul grav bolnav al justitiei romane! Asta a facut azi Traian Basescu, la CSM, cind a povestit (aparent ca din intimplare-in fond, deloc din intimplare) despre ce discuta acasa cu sotia.  
Nu conditia spatiului privat a fost subiectul frazelor pe care le comenteaza acum lacome televiziunile, ci dubla masura a justitiei, deci ineficienta acesteia. TB s-a mirat – impreuna cu sotia, dupa cum povestea el insusi – de ce la Mona Musca justitia a mers snur, si la Dan Voiculescu, dorme pe ea; s-a mirat, de asemenea, si de ce justitia e asa de ingaduitoare cu CVTudor.
Maniera in care a impachetat partea crocanta a mesajului sau de azi e inca o dovada despre cit de abil vinzator e Traian Basescu, despre cit de mult (intr-adevar, mult!) marketing politic a mincat si despre ce redutabil comunicator de mesaje e acesta.
BONUS. Salut declaratia recenta a Papei Benedict al XVI-lea. El a spus ca fotbalul are un rol crucial pentru tineri, fiindca le preda acestora lectii esentiale despre viata: onestitate, solidaritate si fraternitate.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.