Temperaturile continuă să crească

Temperaturile continuă să crească

februarie 25, 2021 0

Cer variabil, local cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în zonele de câmpie, din țară, temperaturile vor crește. Izolat va burniţa, iar în estul Moldovei, al Munteniei și în Dobrogea va fi posibil să plouă slab.

Meteorologii au anunțat și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa în general între -4 și 7 grade.

Astăzi vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată.

Cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief se vor semnala nebulozitate stratiformă, ceață și posibil burniță, local în primele ore ale intervalului și noaptea.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 11 grade în Dealurile de Vest.

Vineri, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief local vor fi nebulozitate stratiformă și ceață. Noaptea cerul se va înnora treptat. În jumătatea de sud a teritoriului pe alocuri va fi ceață, iar în nord-vest și nord, va începe să plouă. În nordul Carpaților Orientali vor fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar noaptea pe arii restrânse și la viteze mai mici și în nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

Sursa: Vox Publica

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.