Trădat din dragoste, pentru un ”like”. Povestei pozei din Grecia care l-a făcut prins pe milionarul Săvulescu

Trădat din dragoste, pentru un ”like”. Povestei pozei din Grecia care l-a făcut prins pe milionarul Săvulescu

august 9, 2021 0

Excesul de zel al celor care sunt dependenți de rețelele de socializare are cele mai perverse efecte pentru împricinați, dar ajută indirect la înfăptuirea legii.

Este și cazul milionarului Săvulescu, fugit de justiția română în Italia, care a fost trădat de… propria iubitî

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut, duminică noaptea, de polițiști în Grecia, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, va fi prezentat instanței din Mykonos pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Iubita fugarului Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză, Angela Martini, a postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu el în Mykonos, Grecia, în condițiile în care acesta ar putea fi arestat în baza mandatului internațional de arestare emis de România dacă părăsește Italia, a dezvăluit în exclusivitate, duminică, G4Media.ro

Angela Martini nu a specificat unde se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a titrat ”Mykonos”. Imaginile au fost postate în urmă cu câteva zile, iar cele mai recente în urmă cu doar o zi, însă nu este foarte clar dacă au fost realizate acum.

Decizia instanțelor românești de confirmare a condamnării de 5 ani și jumătate de detenție cu executare a lui Dragoș Săvulescu a venit după decizia de anul trecut a Curții de Apel din Napoli, care i-a comutat pedeapsa lui Săvulescu într-una cu suspendare.

Judecătorii napoletani i-au șters lui Săvulescu 3 ani din pedeapsa de 5 ani și jumătate de închisoare, sentință definitivă a justiției române, în baza unui decret de grațiere din 2006 și, constatând că a rămas cu 2 ani și jumătate (sub 3 ani), i-au comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Decizia Curții de Apel Napoli a rămas definitivă prin neapelare de către procurorul italian.

Dacă vine în România sau părăsește Italia, Săvulescu trebuie arestat de Interpol în baza mandatului european de arestare emis de Justiția din România”, explicau pentru G4media.ro surse judiciare în decembrie 2020.

Săvulescu se află pe site-ul Poliției Române la rubrica ”persoane urmărite”.

”Decizia instanțelor românești este un avertisment dat Justiției italiene care a comutat o pedeapsă definitivă românească cu executare într-una cu suspendare”, au explicat surse judiciare pentru G4media.ro.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.