Traiane, ai debutat cu stingul. Revino-ti, draga!

martie 7, 2009 0

Ce produci tu azi, aici, imi miroase a Vadim. Sigur, fara vulgaritatile explicite ale tribunului, dar in aceeasi nota imorala, a scuipatului pe unde lingeai (pounds, to be more specific) cu nici 24 de ore in urma. E ceva dizgratios, Traiane, in atitudinea asta a ta. Eu  ma incapatinezi inca s-o pun pe seama excitabilitatii tale poetice. Dar daca e vorba de ceva din caracterul tau de mine inca nedibuit?
Ca te-a dat Cotidianul afara, cum crezi tu, sau ca te-ai exclus singur odata ce ti-ai declarat intentia de a intra in politica, cum cred altii, e deloc important. Si stii de ce? Pentru ca discutia nu intra in discutie. Intrarea ta in politica , fie si ca intentie declarata public, presupune din start, din principiu, din oficiu, o redefinire a relatiei cu ziarul. Nu trebuia sa ti-o ceara nimeni in afara de bunul simt.
Nu stiu daca ai discutat cu cineva din conducerea Cotidianului sau a trustului despre acest lucru, dar citind ce ai scris azi, se intelege ca nu. Daca-i asa, atunci era de datoria ta sa initiezi o asemenea discutie, sa-ti clarifici noul statut. Nu sa astepti sa vezi ce se intimpla si apoi sa sari in sus, tipind si vaietindu-te de cit de nemernici sunt astia de te-au dat afara din casa.
Stiu, e mai profitabil pentru tine, ca tot vrei sa faci politica, sa te victimizezi. E o reteta clasica. Cu ea si-a facut intrarea la Cotroceni si Catalin Avramescu, lansind, cind a plecat de la Cotidianul, tot felul de fantasmagorii cu mafia rusa, KGB si alte asemenea dracovenii care ar fi pus la cale eliminarea sa de la ziar. Dar pe tine te credeam mai rezonabil. Oricum, prima ta iesire publica in noua calitate, declarata deja, de pretendent la un loc pe listele PD-L e o mare, mare porcarie.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.