Trăsnit pe teren, din dragoste de fotbal. ”Tata m-a făcut să joc”. Avea la mână o brățară, care i-a fost fatală

Trăsnit pe teren, din dragoste de fotbal. ”Tata m-a făcut să joc”. Avea la mână o brățară, care i-a fost fatală

august 31, 2021 0
Un fulger l-a ucis antrenorul echipei de fotbal Hebar Pazardzhikha din Bulgaria, la scurt timp după ce meciul începuse.
Ivan Ranchev, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis pe loc, jucătorii declarând că furtuna puternică a început pe neașteptate, în timpul meciului care se desfășura la Lesichovo, în apropierea Plovdivului, anunță El Confidencial.
Ranchev purta o brățară de fitness, mai spun jucătorii săi. Dus la vestiar imediat după ce a căzut trăznit, el n-a mai putut fi resuscitat.
Pe lângă moartea lui Ranchev, în vârstă de 41 de ani, alți trei jucători au fost ușor răniți de fulgere. La rândul lor, după accident, autoritățile au anunțat că sistemul de protecție împotriva trăsnetului de pe stadion va fi inspectat.

Ranchev s-a născut în orașul Stamboliyski la 28 februarie 1980. În ultimii 20 de ani, cariera sa sportivă a fost legată de echipele de fotbal din Pazardzhik, sudul Bulgariei. A jucat ca mijlocaș pentru echipele Hebar și Benkovski din Pazardzhik și pentru Thracia din Stamboliyski.

Site-ul oficial al clubului a publicat, luni, după tragedie, un interviu cu el de acum câțiva ani, în cinstea sa.

În acest sens, clubul de fotbal Hebar Pazardzhikha a trimis condoleanțe familiei și i-a lăsat lui Ranchev mesajul de adio: „odihnă în pace”.

Ranchev explica în interviu că a început să joace sport datorită tatălui său, deoarece fusese și el fotbalist. ”Tata m-a influențat să joc fotbal, era pasionat de acest joc minunat”, povestea antrenorul în interviul amintit.

În plus, antrenorul a mai explicat că a fost legat de club încă din sezonul 2001/2002, anul în care a jucat primul său meci la Hebar.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.