VIDEO. Bătaie ca-n filme într-un avion spre Ibiza. Motivul: o pasageră a refuzat masca

VIDEO. Bătaie ca-n filme într-un avion spre Ibiza. Motivul: o pasageră a refuzat masca

mai 31, 2021 0

Pasagerii dintr-un zbor între Milano și Ibiza au asistat la o veritabilă bătaie ca-n filme.

Conflictul care a degenerat în violență fizică a fost provocat de o femeie care a refuzat să poarte masca și care a insultat atât restul călătorilor, cât și membrii echipajului care încercau să o convingă de ce este musai să se protejeze.

Videoclipul, înregistrat de unul dintre pasageri, a devenit viral pe rețelele de socializare.

După cum se poate vedea în filmare, tensiunea crește odată cu trecerea timpului. Începe cu o ceartă între femeia care refuză să-și pună masca și pasagerii din fața ei, dar apoi conflictul se răspândește la restul pasagerilor de pe avion.

Femeia i-a insultat pe toți cei care au îndrăznit să-i spună ceva și chiar l-a scuipat pe unul dintre pasageri, pe care l-a lovit și cu piciorul de mai multe ori.

După cum a publicat ziarul italian El Corriere della Sera, femeia l-a amenințat și pe comandantul avionului, care a transmis mesajul prin radio turnului de control de pe aeroportul din Bergamo, la aproximativ 50 de kilometri de Milano.

Pasagera capricioasă a fost reținut imediat ce avionul a coborât la sol. În afară de insulte și lovituri cu piciorul, ea a apucat-o și pe o altă pasageră de păr, care amenințase că o va denunța.

Femeia violentă a răspuns sec, printre înjurături și amenințări, că are un frate „judecător și avocat”. Cazul ei este acum în mâinile justiției.

Avatar
Nicoleta Ion
Nicoleta Ion
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.