VIDEO. Primar cu Jaguar-cadou și chef în plină stradă. Iată ”libertatea” dorită de anarhiștii protestelor!

VIDEO. Primar cu Jaguar-cadou și chef în plină stradă. Iată ”libertatea” dorită de anarhiștii protestelor!

aprilie 5, 2021 0

În timp ce imensa majoritatea românilor respectă strângând din dinți măsurile deloc plăcute pentru prevenirea răspândirii celei mai cumplite boli a ultimului secol, adepții anarhiei își fac de cap ca și când ei sunt legea.

Cazul din orașul Motru (Gorj) arată ce fel de Românie au dorit să instaureze prin haosul protestelor cei dirijați de oameni ca Șoșoacă, Simion, Diplan&co: una în care baronimea face ce vrea și aplică ”legea ei”, iar fraierii rămân cu buza umflată văzând că profitorii funcțiilor sau liderii mișcării conspiraționiste sunt tratați cu mănuși de autorități.

Primarul orașului Motru, Cosmin Morega (PSD), a participat duminică seara la un chef cu lăutari, alături de mai mulţi prieteni, demonstrând clar ce înțeleg cei ca el prin ”libertatea” strigată de anarhiști.

La un moment dat, petrecerea s-a mutat în stradă, iar petrecăreţii s-au plimbat, au cântat și au făcut dedicații împreună cu lăutarii. Nimeni nu purta mască de protecţie, nicio altă regulă anti-pandemie nu a fost respectată.

Primarul a transmis live pe Facebook o parte din petrecere. „Pentru cel mai tare primar posibil din câţi au existat vreodată la Motru“, se aud dedicațiile lăutarilor, relatează ziaristii.com.

În octombrie 2020, primarul din Motru a primit cadou un SUV Jaguar „cu fundă”, de la unchiul său Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj și fost mahăr al județului, condamnat penal și traseist prin aproape toate partidele (începând cu PCR, în numele căruia a fost șeful Cooperației Gorj în anii ’80).

Baronul de Gorj s-a și lăudat pe Facebook cu cadoul făcut, postând un text și un video de la ceremonia de înmânare a mașinii.

Mesajul lui Dan Ilie Morega către nepotul său, în octombrie 2020

„DRAGUL MEU COSMIN,

Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.

Aș vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să-ți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu.

Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să-ți facem un cadou, un autoturism Jaguar second hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți.”

https://www.facebook.com/100006473282648/videos/3441209736104769/

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.