1QSapro – Cereti-vă drepturile. Unde-i mesajul muzical social?

mai 22, 2009 0

Dupa 5 ani, 1Qsapro, omul cu Romania trezeste-te, o piesa care zguduia scenele electorale ale aliantei DA, a scos si Alianta Maro pentru PNL.
Bun, sa yicem ca putem privi etic problema. Mai poti numi „mesaj social” o piesa vinduta ca imn pe care partidele o folosesc care cum pot? dar eu n-am chef sa ma intreb asta azi. Mai ales ca nu pot sa-i pretind unui om care se chinuie sa faca muzica in Romania sa se mai si tina ca un sfint si sa nu vinda nimic la PDL sau PNL. NU e un pacat capital.
La cum arata muzica romaneasca in ce priveste mesajul am ajuns sa ma bucur ca mai apare ceva, orice, cu text de revolta. Alianta Maro are observatii cetatenesti excelente, nu suna rau, e mai buna decit isterica Romania, trezeste-te. Astea-s gusturile mele, deh. imi place ca atrage atentia asupra valsului manipulator Geoana-Boc. Si-mi place, dincolo de faptul ca a fost vindut PNL-ului,
Va mai recomand de la 1QSapro Cereti-va drepturile, o piesa de critica sociala ilustrata cu revolta de la Chisinau. e ceva mai dezlinat mesajul, dar piesa e buna. sa speram ca oamenii isi vor recapata gustul pentru atac social in muzica. E important.
Astept de la voi alte sugestii de muzici cu mesaj social. favorita mea romaneasca din toate timpurile este BUG – Romaneste. Cu versul „estidoarunamatordeviatabunapulameainrestpulameatedoarenpula” 🙂
Cel mai tare indemnl muzica antisistem imi pare ASTA.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.