2 imitatori: Geoana si Antonescu

iulie 23, 2009 8

Desi amindurora le place sa imite – si o fac deschis, cu voluptate as zice – tocmai aici, in referinta imitata, se ascunde diferente dintre Mircea Geoana si Crin Antonescu.
„Sfiosul” (poza de la Adriana de pe blog e de zile mari, trebuie sa recunoasteti!) se viseaza JFK si, vorba tot a Adrianei Dutulescu, are fantezii cu M Monroe. Scena cu „Happy birthday, Mr President!” e reala si, pentru cine il consilieaza pe doamnul Geoana, penibila.
Crin Antonescu, in schimb, are fantezii cu Obama. Melodia de la lansarea oficiala a candidaturii sale la presedintia Romaniei este „Beautiful day”, marele „imn” de campania al lui Barack Obama.
E drept ca dl Geoana, dupa momentul cu Lori, s-a mai vazut si descedentul lui Mircea cel Batrin (iar eu, daca va mai amintiti, am incercat sa descopar sabia lui Mircea cel Batrin si am ajuns la ideea – pe care o supun dezbaterii istoricilor de specialitate – ca aceasta sabie ar putea sa fie lopatica aceea cu care dl Geoana s-a jucat in nisip cu vreo 2 luni in urma).
E drept si ca dl Antonescu a imitat la virgula viziunea economica a lui Dinu Patriciu.
Dar, tragind linie, adunind si scazind, nu as vrea ca de azi inainte sa mai spunem ca nu avem cum sa ii deosebim pe Geoana de Antonescu. Unul e un fel de JFK, altul e un fel de Obama! Macar atit si tot e ceva!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.