S-ar putea duce Crin Antonescu in turul al doilea?

noiembrie 1, 2009 0

Candidatul liberal ar fi tentat sa negocieze cu Sorin Oprescu renuntarea acestuia din urma la cursa prezidentiala, asa incit, prin eventuala cedare a voturilor „independentului” (legat de Spiru Haret, Cozminca, Iliescu, samd), Crin Antonescu sa ajunga in turul al doilea.

Nu am o strategie, dar am această intenţie, această dorinţă. O strategie nu. Dacă lucurile decurg într-o anumită manieră către finalul acestei campanii de primul tur eu unul mă gândesc la această ipoteză. Pe scurt, mie îmi pare, aşa cum am şi spus-o, că ce înseamnă în acest moment armata de stat e aşezată în spatele lui Traian Băsescu, ce înseamnă elementele cele mai avansate ale armatei propagandistice private sunt în spatele lui Mircea Geoană.

Cam asa gindeste domnul Antonescu! Gindeste la disperare, pentru ca, si in eventualitatea in care dl Oprescu ar ceda rugamintii lui Crin Antonescu, este putin probabil ca realitatea faptica va confirma dorinta candidatului liberal de a ajunge in turul 2. Nu e suficient ca Sorin Oprescu sa spuna ca cedeaza voturile sale in favoarea lui Crin Antonescu; ele nu s-ar duce automat la candidatul PNL.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.