”Trebuie băgat în dubă, dus în dealuri, bătut și torturat”. Amenințarea unui fan AUR la adresa lui Mălin Bot

”Trebuie băgat în dubă, dus în dealuri, bătut și torturat”. Amenințarea unui fan AUR la adresa lui Mălin Bot

martie 11, 2021 0

Jurnalistul civic Mălin Bot a publicat pe pagina sa de socializare dovada unei amenințări clare cu violență din partea unui utilizator care apare ca susținător AUR.

”Campania agresivă de ură declanșată de AUR împotriva mea generează în spatiul public sute de amenințări cu acte violente și chiar cu moartea, cum este acest mesaj public al unui susținător AUR. Este extrem de periculoasă violența pe care AUR o propagă în societate”, atenționează incisivul gazetar, pe facebook.

În altă postare, pe aceeași temă, jurnalistul independent precizează:

„Două partide care au în spate grupările de corupție toacă și desfigurează zi de zi un jurnalist independent, într-o campanie de ură foarte agresivă care generează deja inclusiv amenințări cu moartea la adresa mea.
Este grav, este toxic, pe nimeni din ”presă” nu interesează asta. Este ceva diabolic și singurul mod în care mă pot apăra este să vă rog frumos să redistribuiți informația corectă peste tot unde puteți. Vă mulțumesc.
După ce l-am deferit Justiției pe președintele fondator AUR, Marius Dorin Lulea, au devenit și mai grave denigrările.
Detalii despre proces și toate documentele fiscale, aici:
Au inventat un rechizitoriu inexistent în Dosarul 10 august, au inventat că eu fac ”Show în chiloți”, că sunt plătit cu ”sume importante” și că am ”aparatură de mii de euro”. Mai nou, AUR merge în zona imundă a folosirii atacurilor prin intermediul familiei mele și o bagă pe soția mea în mizeriile lor.
Procesul va dura ani de zile și până la decizia finală nu am altă posibilitate să contracarez această imensă campanie de desfigurare inițiată de AUR și susținută de toată infrastructura PSD de pe rețele sociale. Pur și simplu se inventează tot felul de aberații cu scopul să fie distribuite masiv pentru a incita publicul AUR și PSD la ură împotriva mea și funcționează. Reacțiile sunt agresive și printre ele sunt chiar amenințări cu moartea”, scrie Mălin Bot pe pagina sa de socializare.
Ar putea fi o imagine cu Malin Bot şi îmbrăcăminte de exterior
Foto Mălin Bot. Sursa: facebook

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.